Friday, June 17, 2011

Rubriigist Jits & co

Kuna suvel on Priit kuskil karuperses rändamas, siis annab trenni Ron, kes põhimõtteliselt teeb terve suve ainult maadlust. Peab tunnistama, et nüüd trennis käidud kahe nädala jooksul ei ole maadlus mulle veel külge hakanud - aga eks lootus sureb viimasena. Ron küll arvab, et sellest ei tule midagi, ja käib vahepeal kõrval irvitamas:)

Imelik lugu on see, et mõne asja kohta nagu tundub, et see peaks küll välja tulema - a tegelt ikkagi ei tule. Ilmselt sellepärast, et posture on sitt - a no ta ei taha paremaks minna ka kuidagi.

Naiste osakaal jitsitrennides ei ole suve jooksul paranenud (endiselt tervelt üks naine on kohal), aga see-eest on pakkuda mehi, kes ei ole suuremad kui üks Tavaline Eesti Naine. Ja kuigi maadluse osas eriti töövõite ette näidata ei ole, siis see-eest backi võtmine ja kägistamine on ikka aeg-ajalt töötanud.

Poksitrennides olen ka käinud üle pika aja. Ei ole sest miskit head siiamaani tulnud, aga jällegi - eks lootus sureb viimasena. Mulle ikka meeldiks, kui poksis ei peaks nii palju asju korraga tegema - võiks ju olla nii, et KAS liigume VÕI lööme. Üldse see ringikargamine tundub natuke loomuvastane - tahaks parem rahulikult jalutada kohale, panna tou ära ja korras:)

Viimasel maasvõitluse baaskursusel on terve hulk naisi näha, aga kõik tunduvad palju väiksemad kui Tavaline Eesti Naine. Ehk siis jitsi mõttes neist ei ole kasu, aga ehk oleks mõtet nende peal maadlust harjutada, äkki tuleb ka midagi välja siis.