Sunday, May 01, 2011

Hooaeg avatud!

Jah, selle aasta hüppehooaeg on nüüd ametlikult avatud.

Tegime lennuväljal volbrilõket ja arendasime selle ümber intelligentset vestlust - ehk siis jõime ja laaberdasime. Domik sai hooajaks valmis pandud ja tegin mittenorskavate inimeste magamistuppa nurgapealsele narile Tuukri Pesa.

Wolli magas teises toas, sest tema mittenorskavate inimeste magamistuppa ei sobi. Ta küll väitis, et väike blowjob pidi alati norskamise vastu aitama, aga polnud väga soovijaid. Siiski hommikul selgus, et wolli polnud sel öösel üldse norsanud, mis on tegelikult ennekuulmatu. (wolliga ühes toas magasid ainult meessoost langevarjurid, aga it`s okay:))

Toimus ka selline ajalooline sündmus, et tuuker sõi pekki. Jah.
Nimelt, on ju üldteada fakt, et tuuker pekki ei söö ja korjab viimase kui pekitüki igast toidust välja. Seda näinud inimesed on mulle juba aastaid rääkinud mingist Ungari pekist, mida ma kindlasti peaks proovima. Nüüd eile õhtul oli siis asi jõudnud selleni, et Ranno oli mingist poest välja otsinud tüki Ungari pekki ja selle kaasa võtnud. Ja sõime seda pekki koos musta leivaga. Ja tõesti, ega ma poleks kunagi arvanud, et võiksin kunagi kasutada sõnu "pekk" ja "maitsev" ühes lauses, aga tõepoolest, tegemist oli väga maitsva pekiga ja ma pistsin täitsa mitu tükki seda kinni. Paneme valge viina juurde sobivate sakuskade nimekirja, koos silmude ja hapukurkidega.

Tahtsime veel alasti luudade seljas ümber lõkke karata, aga see läks meelest ära. Noh, jääb järgmiseks nv-ks kah midagi.

Pühapäeval oli kõva tuul ja jube külm, aga sellegipoolest tegelesime oma IAD-instruktori pädevuse värskendamisega. Videosid kah sellest ahelviskamisest - wolli ja Elo:)

Tuul oli päris tige ja kui tulin selle 280sqf Navigatoriga maanduma, siis oli all näha Veelat, kes oli kõhuli kukkunud ja lohises oma varju taga mööda muru allatuult, käpad laiali:) Ja pidurdamise peal tõesti vari hakkas tagurpidi liikuma ja asi lõppes sellega, et ma sõitsin nagu miski krdi surfar põlvede peal mööda lennuvälja ja samal ajal tirisin juhttroppi enda poole. Pärast tagantjärele tarkus ütles, et poleks pidanud oma uut FS-kostüümi sellele hüppele selga panema:)

Varsti lõpetasime hüppamise ka ära seoses tuule tõusmisega üle lubatud piiri, ja läksime Nõmme kõrtsi sööma. Pärast seda tekkis mul tõsine soov kellegagi maadelda, aga seoses sobivate kandidaatide puudumisega peab sellega homseni ootama.