Tuesday, June 07, 2011

Rubriigist LUPUS EST: magamistoa jutud

Sleeping arrangement on tiimiga reisimise juures üks oluline osa. Sellel reisil sai siis lõplikult selgeks tehtud, kes tiimist norskavad ja kes mitte:)

Laialdaselt on teada fakt, et wolli norskab nagu loom. Õnneks meil õnnestus ta seekord Gryttjomis teise tuppa paigutada. Rink kolis kah pärast sinna, aga polnud probleemi, sest ta magas kõrvatroppidega - kuigi jah, viimasel ööl ta ilmselt soovis tõsiselt, et oleks mõne teise toa valinud, seal ei aidanud kõrvatropid kah, haha:)

Ma siis seekord magasin ühes toas Mardi ja Antoniga - kuigi ma kahtlustan, et järgmine kord nad mind enam näha ei taha, minu mobiili hommikuse äratuse pärast siis (informeeritud inimesed teavad, et see on Monty Pythoni "Always look on the bright side of life":)

Pärast esimest ööd tekkis Antonil pretensioon, et Mart norskab.
Mart arvas selle peale, et Anton norskab ka. Aga Anton seda ei uskunud ja arvas, et tema küll ei norska kunagi.

Järgmisel hommikul presenteeris Mart oma mobiilist heliklippi, kuhu oli salvestatud Antoni norskamine. Kõik kuulasid ja irvitasid ja Anton oli väga üllatunud, aga ei tahtnud asja ikkagi omaks võtta, sest pilti ei olnud ja nii polnud tõestatud, kes ikkagi täpselt norskab.

Igatahes siis Anton vandus kurja kättemaksu ja luuras järgmisel ööl Marti, mobiil käes. Aga tulemust polnud, sest Mart norskas ainult paar korda järjest ja alati lõpetas enne ära, kui Anton jõudis midagi salvestada.

Aga siis järgmisel ööl oli Anton ilmselt Mardi luuramisest väsinud ja ei jaksanud enam üleval passida, mis andis jällegi Mardile võimaluse. Ja siis hommikul Mart presenteeris uhkusega videoklippi norskavast Antonist, kõige valgustusega ja puha:) Seda suurepärast klippi sai siis hommikusöögilauas ühiselt vaadatud ja ühehäälselt loeti tõestatuks fakt, et Anton tõepoolest norskab.

Niisiis, norskavate tiimiliikmete nimekiri on järgmine:
* Wolli - üldteada fakt, ilmselt kõik teised on millalgi soovinud teda öösel saabastega loopida;
* Anton - dokumenteeritud Mardi poolt, pluss vt allpool;
* Mart - süüdistus on esitatud, aga tõendusmaterjali veel ei ole.

P.S. Kui me Rootsist tagasi tulles laevas peale järjekordset suuremat joomingut hakkasime magama minema, siis Mart hüppas veel paariks minutiks dušši alla. Mille jooksul Anton jõudis magama jääda, aga teised veel mitte. Mistõttu siis kajutis tekkis olukord, kus Anton norskas ja kõik teised
irvitasid nagu kuriloomad:))