Monday, June 27, 2011

Kihnus

Jah, käisime siis koos lennuki ja hulga hüppajatega Kihnus jaanipäeva pidamas.
Kõike ilusaks jaanipäevaks vajalikku oli piisavalt, s.h. hüppamist, sauna, süüa ja juua.

Magada just liiga palju ei saanud, sest Kihnu hüppeilma omapärade tõttu alustasime mitmel päeval hüppamist kell 5 hommikul. Etsiis hommikuti oli õu täis väga unise näoga langevarjureid, kes ümisesid omaette "always look on the bright side of life":) Ja tegime oma tõusud ära, ilm läks perse ja meie läksime hommikust sööma.

Kihnu panoraam on ülevalt vaadates muidugi eriti ilus, saar tundub seal mere keskel ikka päris väike:) Aga üldiselt meil saarele pihta saamine edenes kenasti, ainult Karinal õnnestus korra lennata allatuult üle kogu saare ja maanduda teisele poole merre. Õnneks oli vesi madal ja ei automaat ega varuvari ei saanud märjaks.

Mitu ekipaaži sõitis teda otsima, sealhulgas Anton mootorrattaga, kes Karinat ei leidnud, küll aga jäi oma käruga mudaauku kinni, mistõttu Karina päästeoperatsioonile lisandus Antoni päästeoperatsioon. Motikas saadigi lõpuks mudaaugust kätte, kõrval jalutavate Kihnu lammaste määgimise saatel. Elo tahtis seda ka kaamerasse saada, aga kuna lambad kaamera ees miskipärast ei olnud nõus määgima, siis ma tegelesin selle audio poolega ise.

Lahedaid hüppeid sai ka tehtud.
Näiteks see Brita-way star, mille me spontaanselt keerlema panime:) Või siis Kihnu vallavanema tandem, mida ma üritasin niimoodi filmida, et saaks nii tandemit kui Kihnu saart piisavalt pildile. Või siis see tandemi probation, kuhu Anton reisijaks kaasa trügis ja krabas vabalangemises oma FS-suidi jalagrippidest ja lahti ei lasknud:) Või siis see rodeo, kus sai tehtud lahedaid saltosid ja värki:) Rodeo puhul siis nagu ikka, backis püsimiseks on oluline, et saaks konksud korralikult sisse. Juba relsi peal tuleb panna välimine konks sisse ja siis tuleb kõvasti kinni hoida, et asi käest ära ei läheks:) Tandemit ja rodeot näeb siis sellest videost SIIN.

P.S. Pilt ja Brita-way video Villemilt, päeva videod pani kokku wolli.