Tuesday, October 18, 2011

Rubriigist LUPUS EST: Tunnelcamp nr.1

Käisime siis nv-l uue tiimiga tunnelis lendamas.

Seekord oli meil selline huvitav travel arrangement, et kõik jõudsid erinevatesse lennujaamadesse. Viimane saabuja õhtul oli Anton, kellel me olime Heathrows vastas sildiga TUPSU. Kaic tahtis tegelikult kirjutada HOMO, aga me kartsime, et niimoodi jookseb Kaici ümber räme rahvamass kokku, enne kui Anton kohale jõuab.

Tunnelis coachis meid seekord Steve, kellel on tiba erinev stiil võrreldes näiteks Joey`ga - ta rõhutab rohkem individuaalset lendamist, mitte grippidest rebimist. Tundub, et see stiil sobib meile praegusel tasemel paremini ja saime ka mitmeid häid nippe blokkide tarbeks, seega hetkel võib küll rahule jääda. Näiteks blokk 8 keeramine on mulle algusest peale nõme tundunud, aga seekord saime lõpuks nõksu kätte. Ja blokk 6 läks ka oluliselt paremaks.

Uus tiimikaaslane Kaic on kaasa toonud uue traditsiooni - grupikalli:) Grupikalli toimub tavaliselt pärast üksteise sõimamist pärast persseläinud tunnelisessiooni ja see käib niimoodi, et kõik kargavad üksteisele kaela ja pigistavad.
Rink tuleb enne kinni püüda:) Selle tegime ülesandeks Kaicile kui Eesti Kaitseväe ohvitserile - lokaliseerida ja kinni pidada grupikalli eest põgenev Rink. Rink esines ka presentatsiooniga teemal "grupikalli ei ole meie kultuuriruumi sobilik", aga see ei veennud kedagi.

Sõimamisega oli üldse nii ja naa seekord, sest Antoni sõimamiseks on põhjusi vähemaks jäänud ja Kaici ei suuda üldse keegi pikemalt sõimata, sest ta nägu läheb kohe nii murelikuks, et tekib soov tuua talle lohutuseks šokolaadimuffinit:) Aga järgmises tunnelcampis läheme edasi non-repeater blokkidega, eks näis mis siis saab.

P.S. Guiness on Inglismaal endiselt suurepärane.