Monday, April 18, 2011

Update

Niisiis,
viimane postitus oli juba tükk aega tagasi ja käsitles seda, kuidas tuukril on kole palju tööd ja jube köha.

Noh, tegelikult on asjad paranenud.
Töö sai tehtud, audiitor läks minema ja enam tagasi ei tule, great success!!:P Nagu kurja vaimu oleks majast välja saanud, ausalt. Ja köha kah nagu hakkab vaikselt taanduma, täna öösel sai juba magada isegi.

Põhimõtteliselt siis eelmine nädal töötas niimoodi:
Tuuker öösel ei maga, vaid tegeleb köhimisega koguaeg. Hommikul vara tuuker tõuseb üles, joob pool liitrit musta kohvi ja läheb tööle. Tööjuures lisaks audiitori kantseldamisele siis pool päevast kulub köhimise ja teine pool kohvijoomise peale. Õhtul kella 11 paiku tuuker jõuab koju, joob veel ühe kohvi ja läheb magama. Ja siis jälle otsast peale, vt. punkt 1.

Praeguseks on siis asjad jõudnud niikaugele, et minust on saanud kohvinarkomaan ja krt hirmsasti tahaks juba kedagi kägistada, urr urr!!


Muuseas, seoses ärilõunatega olen kogunud mitu näpunäidet gurmaanidele:
- Troikas ära söö lambakarreed. See maitseb nagu lambaliha ketšupiga. Üldsegi söö parem eelroogi, pelmeenid näiteks on head.
- Maikrahvis söö metsaseenesuppi toorjuustuga. Lambakarree ja sisefilee on söödavad, aga mitte üle harju keskmise.
- Olde Hansas söö kindlasti põdra sisefileed metsaseenekastmega. See ei ole normaalne, kui hea see asi on. Pärast selle sisefilee söömist mul tekkis mõte, kas ma peaks äkki miskile kokkamiskursusele minema, sellise sisefilee pärast ma oleks küll juba nõus oma aega panustama.

Langevarjuklubi korduskoolitus sai kah peetud. Paari nädala pärast hakkame hüppama, jiihaa!:) Ron lubas ka tulla. Ja Helin lubas ka siis tulla, kui Ron tuleb:) Et noh vaataks, kas Ron julgeb välja hüpata või mitte? This is the question:)