Tuesday, April 20, 2010

Kuri saatus jälle tegutseb

Jah, lõpuks ometi on ilmad soojemaks läinud ja lumi õppesõidu platsi pealt ära sulanud - niisiis mootorratta lubade tegemine võiks hooga edeneda, või mis?

Eile õhtul pidi siis olema viimane teoorialoeng ja täna hommikul esimene sõidutund.

Eile õhtul juhtus aga nii, et suure Euroopa autotootja *** esindajad soovisid pidada poole ööni konverentsikõnet, mistõttu mul jäi autokooli minemata. Nüüd jääb teooria lõpetamine mai algusesse.

Ja täna hommikul läksin siis õppesõidu platsile lootusega saada mootorratta selga. Edasi läks asi siis järgmiselt:
Kõigepealt käisime tükk aega ümber mootorratta ringi ja vahtisime iga nurga pealt.
Siis ma sain lõpuks masina selga istuda.
Siis ma sõitsin 5 meetrit.
Siis läks esimene kumm tühjaks.
Nii see minu esimene tund siis lõppes. Põhimõtteliselt minu sõidubilanss on praegu 5 meetrit:)

Positiivse poole pealt ehk seda, et motikat jaksab püsti hoida ilma probleemideta. Koolitaja küll hoiatas kümme korda järjest ja ei tahtnud kuidagi motikal sabast lahti lasta, aga eks ilmselt tal on palju halbu kogemusi naistega, kes kardavad ratast ja lasevad külili kukkuda:)
Tuukritel õnneks selliseid probleeme ei ole.

Sunday, April 18, 2010

Võitudest ja kaotustest

Kuigi ma viimasel ajal väga tihedalt trenni pole jõudnud (või just selle pärast) ma ei suutnud jätta minemata Brasiilia jiu-jitsu Eesti Meistrivõistlustele ja SGL liiga lukumaadluse võistlustele, kuigi oleks pidanud nv-l hoopis muude asjadega tegelema.

Anyway, käisin siis võistlemas.
Kui tavaliselt võistluste puhul on tavaline, et asjad ei lähe sugugi nii nagu plaanitud, siis seekordne BJJ EMV oli erand. Matile minnes mul oli kindel plaan teha üks judo heide ja siis kimura, ja nii ka läks. Teises matšis tahtsin vahelduse mõttes teha mountist gi-kägistuse, aga kui ma parajasti hakkasin mounti minema, siis järsku tekkis minu nina ette nii ilus kimura, et patt oleks olnud jätta see võtmata. Selle kahe kimuraga saigi naiste kategooria läbi.

Edasi osalesin meeste absoluutkaalus, kus kaotasin punktidega Danielile. Selle matši kohta võib samuti öelda, et kogemata planeerisin selle niimoodi, et subi ei saa, aga punktidega võit läheb Danielile. Asi läkski plaanipäraselt, aga miks ma selle plaani sellise tegin, seda ei teagi täpselt öelda:)

Pühapäeval oli siis SGL lukumaadluse liiga. Seal oli see paha lugu, et peale minu ühtki naist võistlemas ei olnud. Aga muidugi ma läksin ja nõudsin ikkagi võimalust võistelda, ähvardades muidu kaevata võrdõiguslikkuse volinikule:)

Meeste arvestuses aga ma sattusin kaaluklassi 66 - 77 kg, kus siis põhimõtteliselt olid need mehed, kes miski 80kg pealt võistluste jaoks olid alla võtnud. Seega jõudude vahekord eriti minu kasuks just ei olnud.

Lõpptulemuseks sain 3 kaotust ja 2 viiki. Kaotustest kaks oli suht force majeure (Ron ja Ott on jubedad elukad, kelle vastu saab ainult tulirelvaga) ja kolmandal juhul oli kah hea vastane, aga ma aitasin oma lollustega kah natuke kaasa. Viigimatšides oleks võinud rohkem rünnata - tulemust see tõenäoliselt ei oleks muutnud, a oleks olnd ilusam vaadata.

Neil 77kg meestel ikka seda jõudu on, järgmine kord ehk üritan 66 kg kaalu saada.

Thursday, April 15, 2010

Tuuker vs IT

tkr: kle kui ma tahan, et mul kodus püsiühendusest saaks wifi, siis kuidas see käib?
aatomik: pead ühe karbi ostma
tkr: nii? selle karbi panen püsiühenduse otsa ja ongi wifi?
aatomik: mhmh

Ostsin karbi.
Nüüd on punkris wifi:)

Tuesday, April 13, 2010

NV

Sai tutvustatud inimestele lendamise kontseptsiooni:



Madame Tussaud`s:



Mini Cooper 1 000 000 Swarovski kristalliga (Ripley`s museum):

Laenutusest saadud tibukollane Peugeot, millega meil õnnestus vältida punaste kahekordsete busside poolt laiaks sõidetud saamist, aga ei õnnestunud vältida parkimistrahvi. Jälle. See on vist mingi Inglismaa needus mul.

Lisaks sai käidud doubledeckeriga sõitmas, Sea Life akvaariumis ja Her Majesty`s Theatre-s Ooperifantoomi vaatamas.

Fantoom oli ikka eriti vägev. Ma sellise lauluhäälega meest pole enne näinud, täitsa uskumatu. Otsisin isegi nime internetist üles - David Shannon. Soovitan kuulata.

Inglased on muidugi jätkuvalt süüdimatud. Panin auto tasulisse parklasse ja läksin sellele õhtul järele. Kohapeal selgus, et kaardiautomaat ei tööta kell 11-12. No palju õnne. Oleme ikka tsiviliseeritud riigis võimis? Parkavalvur leidis, et on tarvis mulle asja pikalt ja põhjalikult seletada, ilmselt enda õigustamiseks, sest ma ei olnud just eriti mõistev muidugi. Selle peale õnneks saigi kell juba 12.

Monday, April 05, 2010

200-kilone gorilla magab SIIN


Thursday, April 01, 2010

Aprillinali

Meil tööjuures oli hommikul ülemise korruse kohvimasina peal silt:
EI TÖÖTA! KASUTAGE ALUMISE KORRUSE KOHVIMASINAT!

Ja siis muidugi alumise korruse kohvimasina peal oli silt:
EI TÖÖTA! KASUTAGE ÜLEMISE KORRUSE KOHVIMASINAT!

Motivatsioon FTW!

Seal spordihoones, kus ma käin jitsi tegemas, on ka bassein.
Basseini ja õue vaheline sein on klaasist, niiet alati trenni minnes saab jälgida, mis seal basseinis toimub. Tavaliselt toimub see, et miskit töllid ujuvad ringi.

Aga paar korda nädalas on basseinis hüplevad tädid. See käib niimoodi, et tädid passivad basseinis kolmes reas, üks tšikk basseini serva peal näitab harjutusi ette ja siis tädid basseinis hüplevad. Tavaliselt toimub asi sellises sujuva liikumise vormis, tädid sulistavad vees sellise näoga, nagu parajasti mediteeriks kuskil teadvuse kõrgemal tasemel.

Aga eile trenni minnes vaatasin, et krt midagi on muutunud. Tädid hüppasid üles-alla nagu elektrijänesed, selliste nägudega, nagu tõesti oleks hingega asja juures.

Kümme tugrikut, kes arvab ära, mis oli muutunud:)