Sunday, March 29, 2009

Tuuker ja kahtlane tomat

Ma imestan, et väiketuuker veel üldse nõus on minuga avalikes kohtades viibima. Ma nimelt ei ole eriti esinduslik: kannan sobimatuid riideid, röhitsen, ei viitsi pead kammida ja vahel on ka silm sinine.

Suuremad probleemid tekkisid seoses selle viimase sinikaga (seda ei katnud ükski make-up kah 100%) ja mõni aeg tagasi ühtede botastega, mille vastu väiketuukril oli nii eriline vastumeelsus, et ta lubas need minu käest pihta panna ja minema visata. Õnneks suuremat tüli sellest ei tulnud, kuna minu üritus botaseid esinduslikumaks muuta neid pesumasinas pestes lõppes botaste tükkideks lagunemisega ja seega probleem lahenes iseenesest.

Nüüd eile käisime seal Järve keskuse sushipleissis sushit söömas. Magustoiduks võtsin šokolaadi fondüü jäätisega (väga maitsev, soovitan soojalt).

Kui see ettekandja hakkas magustoitu lauale panema, siis järsku kukkus midagi lätsti laua alla. Väiketuuker informeeris mind, et see oli "see kahtlane tomat" (füüsal - toim.). Igatahes ettekandja vabandas ja tõi uue füüsali. Söömise käigus aga selgus, et füüsal sobis selle šokolaadi fondüü juurde eriti hästi, mispeale ma õngitsesin laua alt välja ka teise füüsali ja pistsin selle nahka.

Selle peale väiketuuker pidi äärepealt rabanduse saama. Ma küll üritasin teda rahustada kinnitusega, et ega keegi ei näinud. Aga väiketuuker arvas, et kui laua pealt leitakse kahe füüsali lehed, siis on kohe teada, et ma olen mõlemad nahka pistnud, mis ei ole eriti esinduslik ega tsiviliseeritud tegu.

Niisiis, probeem tundus väljapääsmatu. Aga lõpuks leppisime kokku, et panen füüsali lehed laua alla tagasi ja siis tundub, nagu oleks hiired füüsali ära viinud. Kuuldatavasti hiired olla isegi kapsaraudu ära viinud, mis see üks füüsal neil viia ei ole.

Wednesday, March 25, 2009

Inspireeritud Slumdog Millionaire`st

Mis sa teeksid, kui sul järsku oleks ütleme miljon eurot???

Monday, March 23, 2009

Bedford

Niisiis,
käisime Bedfordi tuuletunnelis lendamas uue tiimiga.

Lendamisega on asjad hästi. Isegi nii hästi, et Turo ükskord debriefi alguses ütles: kuulge, selle videoga on mingi jama, kesse kiirust peale keeras??:))
Loodetavasti saab mingil hetkel tehtud ka tunneli highlight video, siis te näete, millest ma räägin:)

Inglismaal muide on kevad. Nartsissid ja kirsiõied ja roheline muru ja päike ja kogu kupatus. Eitea kas Eestisse kah kunagi selline asi tuleb?

Ja mulle tundub, et selle reisiga ma jõudsin lähemale inglaste hingeelu mõistmisele. Nimelt inglased on sõbralikud inimesed ja nendega saab palju nalja, aga nad on täielikud udupead. Kui inglane sulle ütleb, et check-out on kell 11, siis seesama ingane võib sulle kümne minuti pärast öelda, et check-out on kell pool kümme. Ja ta ei näe selles mingit probleemi.

Igatahes fakt, et inglased on täiesti süüdimatud, aitab selgitada mitmeid müsteeriume, mis mul minevikus nendega suheldes on tekkinud. No offence, tuttavad inglased!:))

Ja tagasisõidul tundus ka minu halb õnn hetkeks tööle hakkavat, kui me edukalt elimineerisime ühe Mercedese peegli ja ja pärast seda GPS pillid kotti pani (arvake kolm korda, kas meil oli teedekaart kaasas või polnud?:) Aga ilmselt kellelgi tiimist oli hea karma ja tal õnnestus halb õnn ära peletada, igatahes lennukist me seekord maha ei jäänud.

Tuesday, March 17, 2009

Blogball

So, CV sent me this blogball, to write down 7 truths about myself. As it has been a long time since I`ve written (work overload, bah), I decided to do it.

NB! Spoiler alert - if you don`t want to know the truth about me, don`t read it.


1) I am an egoist. I solemnly believe the right way of life is that people should do what they want.

2) I don`t like people in general. The few people I do like are an exeption.

3) I have never had a boyfriend. Probably it has to do with points 1 and 2J

4) I have no sense of modesty. I will not be content with a piece of cake, I will have the whole cake. And probably throw up after that, but that doesn`t stop me.

5) I perceive myself as 10cm taller and 15kg heavier as I actually am.

6) I don`t like to wear clothes at home.

7) The most watched channels on my TV are XXX-rated.



Saturday, March 07, 2009

Update

Pärast kurjast Inglise viirusest paranemist tabas mind koogiõgardluse hoog. Positiivset oli asjas niipalju, et minu koogiküpsetamise oskused on oluliselt paranenud, viimased kuklid isegi kerkisid ja puha.

Negatiivset siis niipalju, et ma ei viitsi nõusid pesta.

Ja sinikas hakkab silma alt ära minema. Sellest on kahju, sest ikka palju nalja sai. Näide tavalisest dialoogist:
- Mis silmaga juhtus?
- No ikka perevägivald...
- ??!!?

Aga pole hullu, küll saab varsti uue.