Friday, April 29, 2005

Development costs

Katsetasime siis uut lateksimikserpumpa. Tegemist kalli asjaga, kohal ka tootjafirma esindaja Saksamaalt, kelle ülesandeks oli aidata meil pump korralikult käima saada. Selline tõsine sakslane ikka, must ülikond ja valge särk, all inclusive.

Kogu rahvas siis ninapidi pumba juures ja üritab siserõhku paika saada. Sakslane vana spetsialist muudkui keerab ja keerab rõhku juurde, ei midagi. Aga vaat tegelt manomeeter oli rikkis:) Ja ühel hetkel ta keeras rõhu üle ja käis ilge litakas ja voolik lendas pumba tagant minema ja see must vedel lateks lendas 20m raadiuses mööda maja laiali.

Mäletate seda Hansapanga reklaami, kus diivani seest nafta tibile näkku pritsib? Novot, nüüd korrutage see asi sajaga ja pange üks räme kõmakas kah juurde, siis on umbes õige pilt.

Niisiis mikser tühi, must lateks laes kinni ja sakslane krt nagu õlisse kastetud neeger, ei ühtki kuiva kohta kuskil:) Ja kui ta nii kiirelt pesema poleks jooksnud, siis oleks varsti meil olnud vägev sadomaso täislateksülikonnas mees;)

Tootmise rahvas kõik naerust käpuli.

Sakslase riietest ainuke taaskasutamiseks sobiv ese oli püksirihm, ülejäänust ei saanud enam asja...

Thursday, April 28, 2005

vot tebe

Niisiis,
on külastatud supplier meetingut Münchenis ja kuulatud seal kolm tundi ameerikamaalt pärit senior managemendi sütitavaid kõnesid a la George W. (Nimetatud sütitava kõne stiliseeritud variandi sai DVD peal kaasa kah. Ilmselt selleks, et õhtuti kodus vaadata?)

Positiivse poole pealt võiks mainida kohapeal pakutud ebanormaalselt head kookosekreemi mangotükkidega. Ja laudade peale jaotatud piparmündikommide pakke, ilma milleta ma küll oleks nende kõnede ajal magama jäänud, ilma naljata.

Lennukis polnud midagi teha ja pidin läbi lugema kõik saksa ajalehed. Keegi saksa poliitik Uwe mistanimindoligi on avastanud Saksamaa kõrge tööpuuduse põhjuse - süüdi on ettevõtted, kes lasevad inimesi lahti! Ja pakutud lahendus: inimesed, boikoteerige nende firmade toodangut, kes töötajaid vallandavad.
Idee tuleb klassifitseerida harvaesinevate originaalmõtete valdkonda.

Tuesday, April 26, 2005

W16

Eile tegin rootsi keele eksami ära. Õppejõud oli üllatunud mind nähes, sest miski viimane kuu aega pole tundi jõudnud:) Aga eksam sai tehtud ja võib kanda Things Done nimekirja.
Tegemata asjade nimekiri on kah olemas. Mul on siin eraldi server selle massiivse dokumendi hoidmiseks.
Homme hommikul kella 5 paiku tuleb ronida lennujaama, kust läheb lennuk Münchenisse läbi Helsingi. Seal tuleb üles otsida European Supplier Communication Meeting ja siis jälle tagasi loodan jõuda öösel kella 1 paiku. Tore päev.

Ja üritan siin katsetada Parasiili inimestega töötamise strateegiaid:) Täna olen kuulanud muuseas jutte sellistel teemadel nagu tigedad naabrid, väike palk jms. Samas olen ka saanud targemaks näiteks hundinuiade istutamise valdkonnas.
Kas see strateegia viib kuhugi?!?
Update jooksvalt.

Thursday, April 21, 2005

Kõik on nässus!

Asi on täiesti käest ära. Lennuvälja pole, lennukeid pole, ilma pole.
TW outside center on kah puudu.

Mõttetu whuffo tunne on. Isegi töötegemise tuju pole:(

Monday, April 18, 2005

Tarkusetera

Kui sa ei viitsi nõusid pesta,
siis jäta pesemata nõud mõneks ajaks seisma. Kuni seal eluvormid tekivad. Siis mine karju KÕTT! ja fauna jookseb hirmuga minema ja nõud ongi puhtad!

Friday, April 08, 2005

ma elan jahus

Riggerdamistööd on üle pea kasvanud. Kõigil järsku vaja midagi varjude juures teha. Lisaks klubikamad, millest osa on vanad ja tahavad kõvasti hooldust iga aasta. Nädala aja pärast on tulemas 10 uut mudilast, palun väga. Ja siis nädal edasi jälle 10. Ei saa ühtki Mantat maa peale jätta, mis vähegi jõuab kokku panna.

Tulge mulle jahhu külla! Ma elan seal.

A kui kellelgi veel mingeid soove riggerdamise osas on, siis enne 2-3 nädalat pole üldse mõtet minuga rääkida.

Monday, April 04, 2005

2 weeks & counting...

Niisiis, väljas päike paistab ja hooaeg muudkui läheneb. Kahe nädala pärast üritame esimesed hüpped teha, siis peaksid ka selle hooaja 10 esimest värsket langevarjurit juba lennuväljal olema.

Plaanis sel hooajal selle poolega tiba tööd teha, et Tuukri-Velo vahelist koostööd edasi arendada. Avanemiste suhtes oleme juba päris hästi kokkuleppele jõudnud temaga, nüüd siis veel maandumised.

45- ja 90-kraadiseid olen juba proovinud, aga seda õiget tunnetust veel ei ole. Tundub, et pmõtteliselt 2 tüüpi pöördeid saab teha. Üks on selline kiire ja lühike pööre, mis lükkab korraks kupli vertikaali ja siis kähku tagasi. A teine on selline pikem pööre, kus nina jääb maa poole vähe kauemaks ja siis aeglaselt läheb tagasi normaalsesse asendisse. A see B-tüüpi pööre mul ei tule alati välja. Eitea miks?
?

Probleem on natuke see, et endal varju all on liikumisest küll üks perspektiiv, aga õppimise mõttes oleks hea ka kõrvalt näha paar korda, mis siis täpselt selle varju ründenurgaga toimub.
Loodame, et näiteks kuplikoolituse raames jääb paar maandumist kaamerasse.


Friday, April 01, 2005

Kevadrõõmud

Kuskilt on õnnestunud saada eriti jube nohu.
Nüüd ei saagi aru, kas pea valutab nohust või on see eilne pohmakas.

Aga täna õhtul on plaan sauna minna ja siis on 2 võimalust:
a) tervis läheb paremaks
b) asi läheb vabsee käest ära ja tuleb gripp, angiin, malaaria, tolmuallergia ja käeluumurd

pazmootrim.