Friday, April 29, 2005

Development costs

Katsetasime siis uut lateksimikserpumpa. Tegemist kalli asjaga, kohal ka tootjafirma esindaja Saksamaalt, kelle ülesandeks oli aidata meil pump korralikult käima saada. Selline tõsine sakslane ikka, must ülikond ja valge särk, all inclusive.

Kogu rahvas siis ninapidi pumba juures ja üritab siserõhku paika saada. Sakslane vana spetsialist muudkui keerab ja keerab rõhku juurde, ei midagi. Aga vaat tegelt manomeeter oli rikkis:) Ja ühel hetkel ta keeras rõhu üle ja käis ilge litakas ja voolik lendas pumba tagant minema ja see must vedel lateks lendas 20m raadiuses mööda maja laiali.

Mäletate seda Hansapanga reklaami, kus diivani seest nafta tibile näkku pritsib? Novot, nüüd korrutage see asi sajaga ja pange üks räme kõmakas kah juurde, siis on umbes õige pilt.

Niisiis mikser tühi, must lateks laes kinni ja sakslane krt nagu õlisse kastetud neeger, ei ühtki kuiva kohta kuskil:) Ja kui ta nii kiirelt pesema poleks jooksnud, siis oleks varsti meil olnud vägev sadomaso täislateksülikonnas mees;)

Tootmise rahvas kõik naerust käpuli.

Sakslase riietest ainuke taaskasutamiseks sobiv ese oli püksirihm, ülejäänust ei saanud enam asja...