Wednesday, March 02, 2011

Stockholmi SBG

Niisiis,
Selleaastase erinevate gymide külastamise strateegia raames sai käidud Stockholmi SBG gymis. Seekord oli meil päris suur delegatsioon, kokku lausa 8 inimest.

Stockholmi SBG on palju väiksem kui 3D Treening, aga see-eest on seal päris palju naisi. Kokku vist miski 7 naisega sain rullida, see on päris hea tulemus, Rootsi vist ikka on see soolise võrdõiguslikkuse maa:) Kahjuks küll Eesti naiste vastu neist keegi ei saanud, kõik Rootsi naised said meie poolt ära subitud.

Eesti delegatsiooni meespoolel läks samuti hästi, igale rootslasele ikka leidus mõni eestlane, kes ta ära subis. Lõppseis jäi kõvasti eestlaste kasuks:)

Muidu Rootsi mehed mulle täitsa meeldivad, need on täitsa nõus naistega sparrima ja mõni tuli veel mitu korda tagasi revanši küsima, kui oli subi saanud:)

Priit kah soovitas rootslastele, et näe sparrige selle tšikiga, sealt saab nähtamatu kimura! Ja tõepoolest, mõni tüüp oligi kimura peale täitsa üllatunud, nagu tõesti oleks nähtamatu kimura olnud:) Aga ma väga palju kimurasid ei teinud, üritasin rohkem RNC-sid. Ja lõppkokkuvõttes üldse side choke stiilis asju tuli kõige rohkem minumeelest.

Stockholmi gym oli muidu elamiseks väga broo, aint magamiseks oli see maadlusmatt tiba kõva. Võib-olla see oli põhjuseks, et ma öösiti nägin pidevalt hullus koguses unenägusid. Näiteks ühel ööl nägin, et me Heliniga mängisime GSP ja miski teise UFC fighteriga võrkpalli. Nojah.

Gymi suur pluss oli kahtlemata see, et seal oli olemas suur saun. Saun oli küll meeste poolel, mis aga meid eriti ei kottinud. Uskumatul kombel aga selgus, et Priit ja Ron kardavad naisi koledasti ja ei julge sauna ligigi minna, kui seal mõni naine sees on. Selle tulemusena arenes Priidu ja tuukri vahel järgmine mõttevahetus:

- Naised ei tule sauna!
- Tulevad küll!
- Ei tule!!
- Tulevad küll!!
- EI TULE!!!
- Mine *****!!

Loomulikult naised läksid ikka sauna, millal tahtsid. Priit ja Ron siis passisid senikaua väljas ja ootasid, et saaks omavahel sauna minna. Mina ei tea, mis nad seal omaette tegid, aga siin on välja pakutud päris huvitavaid variante:)

See sauna probleem ja veel mõned eraldiseisvad intsidendid viisid selleni, et Priit komponeeris laulukese, mida ta siis väga emotsionaalselt kitarri saatel esitas:

I hate Kiku!!
[plänn-plänn-plänn-plänn]
I hate Kiku!!
[plänn-plänn-plänn-plänn]

Kokkuvõtteks siis oli tegemist väga suurepärase reisiga, kus peale ülaltoodu juhtus veel palju põnevat, millest kah kunagi võiks kirjutada – näiteks: kuidas Jass kottis Priitu Rubiku kuubikuga (hahahaa, 5 tärni!), kuidas Jass ja Imelik pidasid öösel pärast sauna ja õllejoomist omavahel death matchi, mida Ron arvab paksudest naistest, kuidas otsiti Helinile sobivat nime (teema on endiselt lahtine muide, pakkumised oodatud) ja palju muud!
:D