Tuesday, December 14, 2010

Spoiler


Niisiis, nagu lubatud - uus desktopi pilt!:)

Natuke backgroundi ka: laupäeval UFC 124 eventil toimus legendaarne matš The Ultimate Fighteri 12. hooaja treenerite Georges St. Pierre ja Josh Koschecki vahel.

TUF on põhimõtteliselt nagu America`s next top model, ainult selle vahega, et võitja ei saa miski moeajakirja kaanele, vaid saab lepingu UFC-ga. Ja vahel ei peagi tingimata võitma - kui sa oled muidu hästi lahe mees (või vastupidi, eriline põmmpea), siis võid ikkagi saada UFC-sse, sest esimesel juhul inimesed tahavad näha sind võitmas ja teisel juhul inimesed tahavad hirmsasti näha, kuidas sa molli saad. See teine variant töötab isegi paremini, tegelikult.

Seekordses TUFis krabas põmmpea rolli endale üks treeneritest. Ega tal vist väga valikut ei olnud, sest fighterid olid üllatuslikult suht normaalsed ja teiseks treeneriks oli UFC Welterweight champion, tuntud džentelmen ja musterfighter Georges St. Pierre.

Põhimõtteliselt siis Koscheck käis kogu aja GSP-l sabas ja kraaksus, et mismoodi ta ikka puuris GSP-le lõuksi plaanib anda. Ja kuidas GSP-l on homopüksid [ausalt ka on jubedad püksid, aga samas kena tagumik - toim.] Ja parkis GSP auto kinni, niiet kummaltki poolt uksest sisse ei saanud:) Ja vahelduseks käis mölisemas GSP abitreenerite ja fighteritega.

GSP oli rahu ise ja arvas, et temal pole möliseda vaja, vaid hoopis puuris näitab, mis värk on. Ma ei mõista, kuidas ta selle suutis välja kannatada, kui terve kuus nädalat üks töll muudkui sabas tolkneb ja plämiseb. Aga noh, mees jõudis oma puuri ära oodata ja andiski Koscheckile täiega tümmi. Halleluuja!:)

P.S. GSP on tunnistanud, et ei usu, et kangitõstmine teda MMA juures aitaks, aga ta teeb seda vahetevahel ikkagi, lihtsalt et parem välja näha. Selle eest talle minu ja ülejäänud naissoo suurimad tänud!:)