Sushiõhtu
Niisiis,
eile tegime skydiverite seltskonnaga Mardi ja Kertu juures sushit.
Meil põhimõtteliselt on klubis hulk spetsialiste, kes on käinud sushitegemise koolitusel. Ja tõepoolest nad oskasid hea sushi valmis teha. Kuskilt oli isegi täitsa värske lõhe ja tuunikala välja tõmmatud, mida minu silm on üldiselt poodides harva näinud.
Minu teadmised sushist üldiselt piirduvad selle ärasöömise oskusega, aga sellegipoolest mulle usaldati tähtis ülesanne teha pakitäiest pulbrist valmis wasabi.
Seal oli õpetus peal.
Selle õpetuse järgi wasabi tuli välja umbes sellise konsistentsiga nagu brokkolipüreesupp.
Pärast seda mulle mingit söögitegemist eriti enam ei usaldatud, aga sellest polnd hullu, jäigi rohkem aega veini juua:)
Igatahes, süüa on jube lahe. Ja sushi on üks parimaid asju söömiseks üldse. Parasiili juustukook ja Kertu rabarberikook kah kaldusid sinna kümne punkti poole.
Järgmiseks peaks nüüd tulema Vene õhtu (kohustuslik valge viin ja hapukurk) ja siis Itaalia õhtu (aga ilma pitsata, meil on ikkagi gurmeeseltskond:)
eile tegime skydiverite seltskonnaga Mardi ja Kertu juures sushit.
Meil põhimõtteliselt on klubis hulk spetsialiste, kes on käinud sushitegemise koolitusel. Ja tõepoolest nad oskasid hea sushi valmis teha. Kuskilt oli isegi täitsa värske lõhe ja tuunikala välja tõmmatud, mida minu silm on üldiselt poodides harva näinud.
Minu teadmised sushist üldiselt piirduvad selle ärasöömise oskusega, aga sellegipoolest mulle usaldati tähtis ülesanne teha pakitäiest pulbrist valmis wasabi.
Seal oli õpetus peal.
Selle õpetuse järgi wasabi tuli välja umbes sellise konsistentsiga nagu brokkolipüreesupp.
Pärast seda mulle mingit söögitegemist eriti enam ei usaldatud, aga sellest polnd hullu, jäigi rohkem aega veini juua:)
Igatahes, süüa on jube lahe. Ja sushi on üks parimaid asju söömiseks üldse. Parasiili juustukook ja Kertu rabarberikook kah kaldusid sinna kümne punkti poole.
Järgmiseks peaks nüüd tulema Vene õhtu (kohustuslik valge viin ja hapukurk) ja siis Itaalia õhtu (aga ilma pitsata, meil on ikkagi gurmeeseltskond:)
<< Home