Tuesday, June 02, 2009

Basic vol2

Niisiis, veel Basicust.
Seekord oli kohal ka üks Itaalia coach Marco, kellele me muuhulgas tegime saunakoolituse. Kui esimesel päeval ta kükitas õnnetu näoga lava alumisel astmel, siis laagri lõpuks istus Marco kenasti eestlaste ja soomlaste kõrval ja karjus muudkui "throw the water!!"
Itaallase lõplikuks sauna-sertifitseerimiseks hankis wolli kõrvalolevast metsast kaseviha, mille Kertu vastu Marcot rootsuks peksis. Sauna andis pärast ikka koristada, aga Marco oli väga rahul:)

Mina muuhulgas tegin Marcole viimase UFC näitel selgeks, kuidas MMA käib. Siis ta tahtis minuga püstimaadlust proovida. Ma seda väga ei tahtnud, sest ikka pole hea stiil äkki mõnel coachil pea otsast ära tõmmata. Aga ta ilusti küsis ja lõpuks siiski tegime ühe püstimaadlusmatši, mis aga ikkagi lõppes niimoodi:


Aga Turo ei küsinud üldse, vaid tegi kohe teh street stiilis takedowni. Aga see polnd hea mõte, sest ühtlasi ta jooksis kohe peadpidi kägistuse vahele. Seega see matš paraku lõppes mõne sekundi jooksul ja mul jäi nägemata suurepärane Krav Maga groundfighting. Better luck next time.

Aga kõigil olid järgmisel hommikul pead otsas, ma käisin vaatasin järgi:)