Friday, December 23, 2011

Rubriigist Jits & co: Jõulud

Eile trennis oli meil jõulusparr.

Ron muidu lubas foorumis, et mati peal ükski jõuluvana ega päkapikk meid ei tülita. Aga siis ta läks ja irvitas pihku ja tõmbas endale 2 tundi jõululaule, mis ta siis pani kenasti sparri ajal mängima. Etsiis kõik rahvas mati peal kägistas üksteist ja kõlaritest tuli O Holy Night ja Priit karjus: Mis te teete siin, tegelete jubeda vägivallaga kaunil jõuluajal?!? Üks mees teisel seljas, no on ikka gay sport!!

Seekord mulle juhtusid sellised vastased, kes ei andnud ühtegi kimurat:/ Isegi jõulukingiks mitte! Selle asemel mul õnnestus saada kaks korda järjest põlvega pähe, aga muhud paiknevad väga sümmeetriliselt, niiet see on ok:)

Pärast trenni siis tegelesime fighterite seltskonnaga tiba alkoholi tarbimisega ja sõime ahjuliha ja tuletasime hea sõnaga meelde möödunud jitsiaastat.

Alkoholi tarbimine muidugi ei jäänud mõõdukuse piiridesse ja diskussioon võttis järjest globaalsemad mõõtmed. Kella kolme paiku jõuti lõpuks jitsivõistluste korraldamise üksikasjade arutamiseni, mis kulmineerus sellega, et Martin karjus Priidule ja Ronile: te olete nagu krdi jehoova tunnistajad!! ja edasi jõudsime juba teemani Ja Sinu Jits On Sitt, mida kõlbab esitada argumendina mistahes küsimuse juurde, kui kõik muud argumendid on ennast ammendanud. Näiteks ma kujutan päris hästi ette, kuidas Priidu tulevane abikaasa kunagi karjub Priidu peale stiilis: ... ja sa ei too mulle kunagi lilli! ... ja eile sa unustasid lapse lasteaeda! ... ja sa ei vii kunagi prügiämbrit õigel ajal välja! ... ja Sinu Jits On Sitt!!!

Ja muuhulgas sai eile öösel paika pandud, et kõik naised, kes jitsi teevad, on friigid.

Häid jõule!:)