Monday, March 14, 2011

Fightcraft Gym

Niisiis,
projekti "Peksame Kõiki Eurooplasi, Eriti Naisi" raames käisime Kopenhagenis Fightcraft Gymi vibe`i rikkumas.

Naistega oli seal tiba kehvasti, kohapeal oli pakkuda täpselt üks naine, kes oli algaja ja Eesti normaalsest naisest (represented by Tuuker & Helin) tüki maad väiksem. Tema peal tuli mountist backi võtmine kohe erakordselt hästi välja:) Kõrval CSA gymi poksitrennis oli ka kaks naist näha, aga nendega võrreldes oleks minu poks näinud välja nagu olümpiatase - see ütleb kõik.

See-eest mees-tüüpi fightereid oli igale maitsele.

Esimeses sparritrennis olid ainult suured ja tugevad tüübid. Neile kimurat ei saanudki teha - näiteks vahepeal sain kimura ilusti kätte, aga kui hakkasin tõmbama, siis tüübi käsi ei liikunud ühtegi sentimeetrit:) Priit selle peale kohe rõõmustas, sest tema viimasel ajal arvab, et tuleb ainult backist kägistada ja kes kimurat teevad, on lollid.

Aga hilisemates trennides olid ka mõned väiksemad tüübid, kelle biitseps ei konkureerinud mount everestiga. Need vist natuke kartsid meiega sparrida, aga me saime nad ikkagi kätte:) Neid sai siis ka natuke subitud ja mõni isegi laskis crossface panna, see oli eriti lahe.

Muidu üldiselt taanlased on väga sõbralikud ja viisakad, isegi naiste vastu. Vahepeal tundus, et nad tahavad Priidule soolise võrdõiguslikkuse politsei kutsuda:)

Laupäeva õhtul siis Priit ja Thomas pidid tegema õhtusööki ja meie Heliniga läksime veini ostma, kus meil tekkis järgmine suurepärase loogikaga arutelu:

- Priit teab, et Helin on taimetoitlane - ühelgi söögikorral ta ei jäta Helini kallal selle pärast ilkumata.

- Järelikult suure tõenäosusega nad teevad kala.

- Järelikult tuleks osta valget veini.

- Aga tundes Priitu, siis see võimalus, et tal tuleb õigel hetkel pähe, et Helin on taimetoitlane, on umbes üks triljonist.

- Mistõttu ilmselt nad teevad liha.

- Järelikult tuleks osta punast veini.

Niisiis panustasime teisele variandile ja jäime Thomase poole ka tiba hiljaks, sest Helin keeldus minemast, enne kui on saanud nahka pista ühe suurepärase Kopenhageni vahvli. Mis oli temast igati tark tegu, sest Thomase pool ta sai herneid, porgandeid ja spinatit:))

Pärast läksime linna peale chillima ja jõime sisse erinevaid kahtlaseid kokteile (s.h. šokolaadipiimaga), õlut, veini, viskit ja maiteamisasju veel. Sel õhtul minu püksineedus nakkas Helini külge, täpsemalt siis ma kallasin küünla seest kogu vaha Helini ainukeste pükste peale. Kuna Helinil oli esmaspäeval vaja tööle minna (mida ta ilma püksata ei tahtnud teha), siis ta läks lennujaamas joonelt esimesse riidepoodi, kahmas sealt esimesed ettejuhtunud püksid ja teatas, et need sobivad ja šopping on nüüd edukalt lõpetatud. Great success.

Aga tagasi laupäevaõhtuse joomingu juurde. Öösel kell pool 2 sain Danielilt sms-i palvega lõpetada küünalde ründamine, kuna muidu ta kardab Priidu vaimse tervise pärast. Tegelikult muidugi ma ei teinud muud kui küünlavahast kujutavat kunsti ja küünalde endaga performance kunsti - aga Priit kahjuks kunstist ei jaga halligi ja kaebas Danielile.

Järgmisel hommikul esimeses trennis ilmselt kättemaksuks Priit tegi backist põgenemist, mille drill seisnes selles, et tuli rullida järjest üle põranda üksteise seljas. See on üks erakordselt hea harjutus "the day after" hommikuks. Soovitan kindlasti suvelaagri pühapäeva hommikul seda teha, ainult et Ron peab kaasas olema, kes pärast kõik okse mattide pealt ära koristaks. (Haha, inside joke, Ron ilmselt arvas, et Priit pole seda lugu meile rääkinud:))

Igatahes siis me jäime reisiga väga rahule (muidugi ei tea, mis mulje taanlastele Eesti naistest jäi, aga ega me väga ei muretse:) Ei teagi, kuhu järgmiseks - variandid on näiteks Rootsi ja Inglismaa.

Ja mõtlesime palgata järgmiseks reisiks pakikandja. Peab olema võimeline tassima kahte kotti, kus on kimonod sees. Ootame CV-sid!:)