Tuesday, December 30, 2014

Wolli sünnipäev

Niisiis,
ilmselt tuleb alustada sellest infost, et minu kallil sõbral ja Lupuse kaameramehel wollil oli eile sünnipäev.

Soovisin talle, et ikka varuvari alati avaneks ja vähemalt üks kaamera alati töötaks. Mis muuhulgas tähendaks, et see varuvarju avanemine jääks ju ka kaamerasse ning selle video abil saaks kõvasti [tsenseeritud] - (loe: see põhjustaks üüratut populaarsust vastassoo hulgas ning viiks arvukate intiimsete kokkupuudeteni nimetatud vastassooga).

Edasi tekkis meil Eva ja Eloga diskussioon teemal, kas peaks minema õhtul wolli poole tema sünnipäeva pidama. Elo oli natuke pettunud, et wolli polnudki teda külla kutsunud, vaatamata Elo poolt talle edastatud südamlikele õnnesoovidele.
Ma arvasin, et ega wolli ei kutsugi endale sünnipäevaks inimesi külla, vaid ootab, et äkki nad tulevad ise.
Nii nad välja suridki, arvas Elo.

Anyway, muidugi me otsustasime siiski wolli poole minna. 


Kohale jõudes aga selgus, et wollit polegi veel kodus, vaid ta on parajasti poes, hankimas suurt surnud merelooma (forell) ning sinna juurde sobivat joogipoolist (vein).

Egas midagi - pärast seda, kui me olime 12-kraadise külma käest kenasti wolli maja trepikotta sisse saanud, võtsime rahulikult viski lahti ja pidu võis alata.


(minu kahtlustav näoilme ei ole põhjustatud viskist, vaid wolli naabrist, kes tuleb parajasti väljast oma koera jalutamast)

Muidugi selliseid olukordi on meil ennegi ette tulnud. Näiteks ükskord, kui tiim oli kutsutud Tupsu poole, aga kohale jõudes selgus, et Tupsu jääb enda poole hiljaks, siis me võtsime muudkui veinid lahti ja panime peo püsti otse Tupsu ukse ees. Mõne aja pärast kohale jõudnud Tupsu muutus natuke murelikuks, kui talle avanes pilt, kuidas vikerkaarevärvilise pluusiga Rink keset tänavat Tupsu naabrite silma all otse pudelist veini joob.

Seekord aga jõudis wolli siiski poest kiirelt tagasi ning collateral damage wolli mainele tema majanaabrite hulgas jäi mõistlikkuse piiridesse. Järgnes loomulikult tore sünnipäevapidu wolli ja kolme (hiljem nelja) naisega, mille detailidest ajalugu vaikib.

Öösel taksoga koju sõites vahetasin miskipärast ära oma mobiili äratuse heli. See päädis suure üllatusega hommikul kell 8, kui miski pimedas toas kõva häälega prääksuma hakkas. Jah, minu uue telefoni default äratus (plänn-plänn-plännnnn) ei meeldinud mulle üldse, aga tuleb tunnistada, et helin "Duck" ei ole ka päris optimaalne.