Friday, October 16, 2009

Norrköping, vol.4

Käisime siis jälle Rootsis kaklemas.

Seekord rootslased miskipärast sugugi ei tahtnud meiega sparrida ja panid meie eest kiirelt plehku. Doh! Ma ei saa aru, mis jama see on, et inimesed sparrida ei taha. Äkki on Priit suvel Rootsis eestlaste reputatsiooni ära rikkunud??

Seminaril oli ka hulganisti rootsi tüdrukuid, kes aga kõik olid suht algajad ja väikesed kah. Sellistega ei julgegi väga sparrida, litsub veel laiaks võimidagi... ühel pidingi miski drilli käigus äärepealt pea otsast ära keerama.

Küll aga sai näiteks Heliniga sparrida, kui kõik rootslased olid plehku pannud:)

Priidul ja Ronil on miski huvitav love-hate relationship, mis põhimõtteliselt seisneb selles, et nad lihtsalt sõimavad üksteist koguaeg.
Igatahes siis Priit teatas Ronile (kes on veendunud vöösüsteemi vastane), et ta pani Roni lilla vöö eksamile kirja. Selle peale Ron läks täitsa endast välja, kargas ringi ja karjus Priidu peale stiilis: Täitsa idioot! Kuradi ahv!!:) Muidugi tegelikult ei olnud miskit vöötesti, aga Ron oli täitsa traumatiseeritud ja kägistas kättemaksuks ära kõik kolm värsket Rootsi bluebelti.

Reisi kõige põnevam osa oli aga tagasisõit Stockholmi, kus me tee peal sattusime paduvihma kätte ja mitmesse ummikusse ja üldse universum tundus olevat meie vastu, mistõttu me jõudsime sadamasse alles 15min enne laeva väljumist. Siin aga universum tõusis jälle oma ülesannete kõrgusele ja sõitsime täie hooga laeva rambist sisse, mis meie taga ka kohe kinni pandi:)

Ja reisi käigus sai välja mõeldud uus enesekaitse/streetfightingu programm, mille puhul pole ohtu, et uued huvitavad teemad kiiresti otsa saavad:)
Programm oleks siis näiteks järgmine:
võitlus tänaval
võitlus ööklubis
võitlus trammis
võitlus trollis
võitlus köögis (sisaldab basic pannivõitlust)
võitlus magamistoas (kägistused voodilinaga)
võitlus puu otsas
võitlus purjus peaga (eraldi tehnikad juhtumiteks, kui näed vastast kahekordselt, kolmekordselt või neljakordselt)
jne...