Friday, August 21, 2009

Update

Kuidagi on nii juhtunud, et ei ole aega jäänud blogi kirjutamiseks... aga siin siis lühike update viimase aja sündmustest, eksole.

Laupäeval käisin oma esimest hüpet teinud õpilast metsast puu otsast maha võtmas. Punased sipelgad, puugid ja krokodillid oleks mind äärepealt nahka pannud, aga õpilast kätte ei saanud ja lõpuks aitas Piirivalve Lennusalga helikopter meid hädast välja. Videojäädvustus asjast SIIN.

Pühapäeval hüppeilma polnud ja spontaanselt tekkis idee lennata Britaga Helsingi Airshowle. Kuusikult Helsingisse läks miski poole tunni ringis ja tulime Malmi lennuväljale maha kahe demolennu vahel. Uurisime lennukeid, sõime lahedat soome kala nimega Muiku ja vaatasime Hornetite demolende. Pärast lendasime Kuusikule tagasi. Oli tore pühapäev.

Ei saa mainimata jätta ka viimase aja kulinaarseid saavutusi - menüüs on uus Tuukri Kanasalat avokaado ja mangoga (juurde käib valge vein) ja eile tegin õuna-kohupiima kooki, mis lausa süüa kõlbas.

Ja homme toimub legendaarne Alice`i pidu. Legendaarne on ta selle poolest, et see on ainuke üritus Eesti Langevarjuklubi ajaloos, mis on põhjustanud järgneva hüppepäeva ärajäämise - viimane kui üks instruktor oli hommiku saabudes endiselt täis kui tinavile. Üheainsa erandiga siiski - Liisu oli kaine ja jälgis teisi ringitöllerdavaid instruktoreid tauniva pilguga:)
Niisiis, homme jälle. Wish me luck!:)