Thursday, August 06, 2009

Ofkoors not!

Etsiis käisime Whadeveriga Rootsis võistlemas.

Whadever teatavasti oli rahvusvaheline Eesti-Soome tiim, mistõttu pool tiimist alustas Rootsi-reisi Tallinnast ja pool tiimi Helsingist.

Niisiis, pool tundi pärast laeva lahkumist Tallinna sadamast pistsid tuuker ja wolli suurepärast kalamarja pliinide ja hapukoorega ning juurde valget veini, magustoiduks oli hangitud liiter viskit. Olukorrast anti lahkelt teada ka tiimi soome poolele, kes paraku olid valinud laeva, kus oli ainult praetud vorsti ja veoautojuhte.

Lisaks jõudis soomlaste laev Rootsi varahommikul kell 5. Varasest äratusest häiritud Turo saatis wolli mobiilile kahjurõõmsa sõnumi küsimusega, kas eestlastel on nüüd jube pohmakas.
Wolli märkas nimetatud sõnumit alles kella üheksa paiku, kui tuuker ja wolli olid parajasti ärganud ja jumala rahus hommikukohvi nautisid. Wolli saatis Turole vastuse, mis kõlas nii:

Ofkoors not!

Mingite keeruliste saatuse keerdkäikude tõttu sattus see sõnum aga tsüklisse - info sõnumi kättesaamisest Turo poolt ei jõudnud miskipärast sõnumikeskusesse, mistõttu sõnumikeskus saatis nimetatud sõnumit Turole raudse järjekindlusega iga poole tunni tagant.

Selline sõnumite kontsentratsioon ajas Turol varsti juhtme kokku, aga Tele2 klienditeenindus ütles, et paraku ei saa selle vastu midagi teha, enne kui sõnum ise ära aegub.

Mis juhtus 7 päeva pärast.

Etsiis 7 päeva jooksul sai Turo iga poole tunni tagant wollilt sõnumi, mis ütles: Ofkoors not!
Öösel ka.
Peab ausalt ütlema, et see pidevalt piiksuv Turo tegi teistele tiimiliikmetele palju nalja:)

Kui olime Rootsist tagasiteel (eestlased ja soomlased jälle erinevate laevade peal), siis Turo helistas väga õnneliku häälega ja teatas, et sõnumid on lõppenud:)

Muidugi pärast esimest klaasi viskit tekkis meil suurepärane idee saata Turole sõnumeid juurde. Niisiis wolli võttis oma mobiili ja saatis Turole paar sms-i, mis kõik ütlesid: Ofkoors not!
Pärast seda wolli helistas Turole ja tundis muuhulgas huvi, et kuidas sõnumitega olukord on. Mispeale Turo nördinult teatas, et neid on nüüd jälle paar tükki tulnud.
Mispeale wolli ja tuuker pidid naeru kätte kärvama. Ja kui ka Turo pikapeale naeru põhjuse ära jagas, siis wolli ja tuuker irvitasid veel kõvemini.

Igatahes on Turol nüüd eluks ajaks meeles, et eestlastel EI OLE pohmakat.