Thursday, April 02, 2009

Helin kolis Inglismaale

Niisiis,
Helin otsustas minna Manchesteri mõneks ajaks elama ja kohalikku SBG gymi trenni tegema. Ilmselt need Manchesteri kohvikute juustukoogid olid ikka erakordselt head.

Selle tähistamiseks otsustasime minu pool natuke juua ja MMA-d vaadata. Helin tegi isegi koogi, mis oli väga maitsev ja sai fighterite pool kiiresti kinni pistetud. On täiesti võimalik, et ma proovin kah varsti samas stiilis kooki teha, sest Helin unustas oma espetsiaalse koogikarbi minu juurde ja mul on nüüd kasutusvaldus sellele karbile, kuni ta Inglismaalt tagasi tuleb.

Vaadatud MMA-st niipalju, et Dreami tüübid tunduvad UFC kõrval ikka piisavalt muffid. Lisaks on jaapanlased kõvasti panustanud fighterite ülikunstipärasele tutvustusele, mis võtab suurema osa eventi ajast ja let`s face it, on ikka jube igav.

Õhtu edenedes selgus, et Priit (kes oli ennast üleriiete hunniku otsa magama keeranud) oli Helini mantlisaba täitsa kortsu maganud. Aga Martin arvas, et Inglismaal küll pole sellega probleemi, küll Karl pureb ära. (Karl - SBG UK peatreener, BJJ blackbelt, pehmelt öeldes mitte päris tavalise maailmavaatega tüüp). Nüüd Helin otsustas igaks juhuks jope selga panna Manchesteri minnes, juhuks kui Karl tõesti tema mantlisaba kavatseb nahka pista.

P.S. Seoses Helini lahkumisega on vabanenud tuukri lemmiktreeningpartneri positsioon, sooviavalduste vastuvõtt algas NÜÜD!