Thursday, December 04, 2008

Järjekordne SBG seminar

Käisin jälle Rootsis jitsiseminaril. Ma juba elan seal poolenisti:)

Seminar oli järjekordselt väga lahe. Johni tehnikad nagu eriti meeldisid seekord, suurt osa nendest on plaanis ka päriselt kasutama hakata.

Rootsi tüdrukuid oli seekord ainult kaks tükki ja needki väikesed. Ei ole ikka rootslastel suurte ja tugevate Eesti tšikkide vastu midagi välja panna:) Anni on vist midagi purplebelti läheduses juba, a kaaluvahe tõttu tal lihtsalt ei õnnestu mingit tehnikat tööle panna minu peal. Jah, nats tuleb ette vaadata nende väikeste tüdrukutega, et kogemata pead otsast ära ei tõmbaks võimidagi:)

Aga teiselt poolt oli seekord palju bluebelte kohal, kellega oli lahe sparrida.
Ja sain isegi lausa blackbeltiga sparrida seekord, yay! Ilgelt sain peksa. Jube lahe oli:D
John on nagu pisike tige kaan - kui kuskilt kinni saab, siis enam lahti ei lase:) Umbes miljon erinevat subi sain. Aga pole hullu, küll ma talle järgmine kord näitan:)

Kohtusime ka Iiri fighteri Tomiga, kes kordagi suud kinni ei pannud, v.a. kui see parajasti jäätist või šokolaadi täis oli. No ausalt, ma pole kedagi näinud nii palju šokolaadi korraga kinni pistmas. Kui peaks juhtuma, et me läheme Iirimaale UFC 93 Tomi fighti vaatama, siis peaks igatahes Eesti šokolaadi talle viima.

Ja uurisime iirlaste käest, mis värk see neil on, et tüdrukud pidid gymi vibe`i rikkuma. Nad arvasid, et see on sellepärast, et tüdrukud alati krabavad gymist kellegi endale boyfriendiks ja siis nad lähevad lahku ja siis on jube draama. Mispeale me ähvardasime minna Dublini SBG gymi vibe`i rikkuma. Aga tundus, et nad väga ei muretse oma gymi vibe`i pärast ja lubasid meil tulla küll.

Ahjaa, üks oluline asi veel: järgmise SBG suvelaagri special event on kõigi coachide SW tournament beebiõliga täidetud basseinis. Ou yesh, there is a god and my prayers have been answered!:D