Monday, November 24, 2008

Skydive Estonia hooaja lõpupidu

Seekord oli asi natuke teises stiilis kui tavaliselt - dresscode tume ülikond.
Olid ülikondades mehed ja õhtukleitides naised. Oli jazzbänd. Oli õlut ja viina. Oli kalkunit ja hapukapsast. Oli saun. Oli aasta kokkuvõte. Oli BOE 2008. Olid Aasta Muna, Aasta Mudilase ja Aasta Langevarjuri auhinnad, millest kaks asuvad nüüd tuukri punkris, arvake ära millised:)

Mul on tegelt kah üks kleit olemas. Rohkem kleite pole. Seega riietuse valimisega probleeme ei tekkinud.

Kõrge kontsaga kingad panin kah jalga.
Siis ma kõigepealt kukkusin keset tuba pikali. Vist oli turbulents. Aga väiketuuker arvas, et ma ei oska nende kingadega kõndida. Aga tuli välja, et oskan küll, kui piisavalt aeglaselt käia ja vahepeal kuskilt kinni hoida. Ja mäest üles saab kõrgete kingadega isegi väga edukalt, aga mäest alla mitte eriti. Ma arvan, kangiga kükke oleks nendega päris mugav teha:)

Ja kunstripsmed ruulivad. Milleks näha vaeva ripsmete värvimisega ja pealepassimisega, et see värv üle näo laiali ei läheks, kui saab lihtsalt naksti kunstripsmed külge kleepida.
Ja huuleläige oli kah täitsa hitt. Seda peab aint vahepeal juurde panema, kui eelmise oled ära söönud. Ja kõrvalised objektid tuleb huultest eemale hoida, muidu sinna kleepub kõik kinni.

Parasemude tähelepanek, kuidas daamiks maskeerunud tuukri ära tunneb: olgu pealegi kleit ja kõrged kingad, aga õlu on ikka käes:)