Saturday, June 07, 2008

Basic Camp 2. nädal

Sel nädalal hüppasin Marko, Peteri ja Sethiga. Kaks esimest päeva läks üksteisega harjumiseks, aga alates kolmapäevast hakkas ikka päris häid hüppeid välja tulema. Küll oleks lahe, kui meil Eestis kah samal tasemel tiim oleks. Peter ja Seth polnd nõus Eestisse kolima kahjuks:)

Lisaks Joeyle ja Mattiasele saime seekord vahepeal ka Steve endale coachiks. Steve on hea coach, aga ta peaks tõesti kaaluma võimalust naiste coachimisel särk selga jätta, muidu ei jää kellelgi kujundid meelde:)

Reedel tegime siis väikese FS4 võistluse ja päeva lõpetuseks kaks väga ilusat bigwayd. Viimane oli lausa eriti ilus. Jihhaa!

Kohe pärast viimast bigwayd tegime Basicu grupipilte. Saime just pildid tehtud, kui järsku kargas kuskilt välja Joey suure kausitäie mustikajogurtiga ja virutas selle mulle näkku. Ikka selle 1000. hüppe puhul siis:) Kõigil olid fotikad käepärast, seega nüüd on olemas sada pilti jogurtikoll tuukrist:) Siinjuures peab mainima, et need teised kaks tegelast, kes kah parajasti 1000 hüpet täis said, ei saand miskit jogurtit näkku, seega ma näen siin teatud personaalset huvi Joey poolt:)

Õhtune pidu läks seekord rohkem kui natuke käest ära, sest asja alustati Absolute vodka ja mingi jubeda Rootsi napsi shottidega ja lõpuks ilmus kuskilt veel naerugaas välja. Hommikul avastasin ehmatusega, et keegi oli suutnud hankida ka fotograafilist tõendusmaterjali. Outch!