Sunday, May 11, 2008

Soome seminar

Jah, käisin Demian Maia jitziseminaril.

Oleks küll tahtnud palju rohkem sparrida ja paljud tehnikad olid juba tuttavad, a üht-teist huvitavat ikka leidis.
Rullisin paari kohaliku whitebeltiga, kes erinevatel tasemetel matsu jagasid. Ühele suurele whitebeltile sain käeluku tehtud, sel oli küll pärast siuke nägu peas, nagu oleks kummitust näinud:) Kohalikud tüdrukud olid seekord kõik väiksed whitebeltid, neid ei viitsindki lõpuks enam subida.
A ühe värske Soome bluebelti käest sain miski gi-saba kägistuse ja paar sweepi, mida küll poleks vaja olnd lasta teha.

Nägime ka Eesti jitzi esinumbri Martini eratundi Maiaga. Priit muretses, et kui Martin võidab Maiat, siis maailm variseb kokku ja taevas kukub alla ja värki. Aga Maia siiski tuuseldas Martini ära. Põhimõtteliselt siis oli niimoodi, et Maia chillis ja kratsis tagumikku ja vahelduseks subis Martinit:) Müstika!

Priit vist oli oma maailma allesjäämise pärast päris õnnelik, sest ta seepeale keeras jooma ja deklameeris terve õhtu vogoniluulet.

Lisaks, Priidu särgialune maailm ei ole enam saladus, sest ühel õhtul pärast esimest lattet CV ründas särki ja Priidu reaktsioon ei olnud piisavalt kiire:) Tahtsin pilti kah blogi jaoks, a ei õnnestunud saada seekord. Vaadake seni seda pilti (aitäh CV-le jällegi pildi hankimise eest:)

Ja Master of Allmightynessi tiitel kandus keeruliste mahhinatsioonide kaudu ajutiselt üle minule. Kes tahab seda endale saada, siis palun väga, selleks tuleks mind subida siis trennis.