Sunday, February 12, 2012

Rubriigist Nädalavahetus Jälle Märkamatult Läbi Saanud

Nädalavahetus oli jällegi edukas.

Aga ilmselt tuleks alustada hoopis teisipäevasest joomisest, mis ka oli väga lahe ja hõlmas muuhulgas teemasid nagu part, herilaseviu ja inimeste söömine. Elo pidi järgmisel hommikul kell 6 tõusma ja lennuki peale minema, mistõttu ta pärast neljandat veinipudelit tellis endale Tuukri Äratuse. Tuukri Äratus on eksklusiivne teenus, kus tuuker helistab sulle hommikul kell 6 ja laulab Always Look On the Bright Side of Life. Töötab alati. Elo jõudiski õigeks ajaks lennujaama, kus tal õnnestus unustada oma kott security lindi peale, aga tuli meelde enne veekahurimeeste kohalejõudmist.

Reedel, kui ma hakkasin tööpäeva lõpetama, siis ma vaatasin oma kalendrisse, aga mida ma seal ei näinud, olid nädalavahetuse joomingud. Mispeale ma kiirelt panin selleteemalise hädakisa facebooki ja lühikese aja jooksul saigi probleem lahendatud.

Kõigepealt siis läksin sõber Aatomiku poole kammkarpe ja valget veini hävitama. Pärast 2 pudelit veini kesköö paiku tekkis meil mõte, et tuleks magustoiduks süüa vahukoort. Ja mitte niisama, aga limpsida Elo pealt (sest inimese söömine ja inimese pealt asjade söömine läheb enam-vähem samasse teemasse). Mõte tundus suurepärane ja asusime seda viivitamatult ellu viima.

Kahjuks selgus, et kohalikust kaubandusvõrgust (Statoil) ei ole öösiti vahukoort saada, mispeale plaan sai operatiivselt ümber tehtud vaniljejäätise peale. Korraks tekkis kahtlus, et äkki Elo ei soovi, et tema pealt jäätist limpsitakse (see ju külm), aga pikemalt selle peale ei mõelnud.

Kui me Elo ukse taha jõudsime, siis Elo tegelikult juba magas, aga mingil põhjusel ta tegi fonoluku lahti ilma midagi küsimata ja me saime sisse. Olgu see talle järgmiseks korraks õppetunniks.

Kahjuks selgus, et Elo pole sugugi nõus tema pealt vaniljejäätise limpsimise plaaniga, vaid tahtis jäätist hoopiski kausist süüa. Tekkis pikem diskussioon, mille käigus jõudsime lõpuks üksmeelele, et vahukoor on palju parem toiduaine inimeste pealt limpsimiseks kui jäätis ja Aatomik peaks järgmine kord magustoiduks vahukoort pakkuma. Eriarvamusi oli selles osas, kelle pealt täpsemalt keegi soovis nimetatud magustoitu limpsida, aga lõpuks leppisime kokku, et ei pea ju ainult üks toidualus olema, ja suutsime inimesed kenasti omavahel ära jagada. Etsiis vahukoor tuleb, stay tuned! Aga jäätise sõime seekord siiski kausist, kuna Elo koostöövalmidus andis soovida.

Laupäeva õhtul oli järjekordne Elaki naistekas, seekord Eva pool. See on siis perioodiline üritus, kus naised tulevad kokku ja lihtsalt joovad ja lällavad koguaeg. Seekord rääkisime muuhulgas tikk-kontsade sobivusest militaarüritustele, jaapani koletisest, kes käib vannitoas asju lakkumas, homodest, marihuaanast, taimsetest viineritest, keefiridieedist jms. Oli ka minu tähetund, kus ma sain pikalt ja põhjalikult rääkida juuksepikendustest ja kõik kuulasid suure huviga (jei, see on täitsa naiste teema ja juhtumisi mina tean juukepikendustest kõike).

Lahtiseks jäid paar küsimust seoses homodega, mille osas Veela lubas täpsemalt järgi uurida ja järgmine kord ettekande teha.