Thursday, December 02, 2010

Rubriigist Tuukri Filosoofia

Mõnede asjadega on nii, et kui need on puudu, siis on ilge jama, aga kui on olemas, siis kunagi ei tule meelde rõõmu tunda nende olemasolust.

Näiteks püksid.


Kui sul on püksid, siis muudkui paned need hommikuti jalga ja õhtul võtad ära ja kõik on jonksus. Ja enamasti ei mõtle selle peale, et vaat kui tore, et ikka püksid olemas on. Aga kui püksid lähevad katki, siis kohe on suur probleem, et mida kuradit nüüd hommikuti jalga panna??


P.S. Kõik veel päris läbi ei ole, hetkel käin miskite villasest materjalist ülikonnapükstega, mis ma kapist leidsin. Muidu täitsa ok, ainult aeg-ajalt tuleb tagumikku kratsida. Ja noh, vooder läks kah juba katki.


Mõne teise asjaga on jälle nii, et kui ei ole, siis pole häda midagi, aga kui saab, siis on suur rõõm iga kord.


Näiteks kimura.


Või siis näiteks eile trennis sain mitu korda backi võetud ja ühe RNC kah tehtud. Tegelt see juhtus niimoodi, et trenni tuli miski uus tüüp, kes oli nõus minuga sparrima, ja noh, muudkui andis oma backi koguaeg:) Sellised on sparrimiseks väga kasulikud, muidu Priit on kõik ära koolitanud backi kaitsma ja kelle peal ma siis RNC-d harjutan?? Aga no worries, varsti tulevad viimased baaskursuslased koos meiega trenni, seal peaks päris suur valik olema, kindlasti leiab sobivaid.