Wednesday, February 25, 2009

Manchester

Jah - mis siis toimus Manchesteris?
Te pole Manchesteris käinud?

Novot - Manchester on täitsa keskmine Inglise linn, üldsegi mitte nii jube, kui kohalikud elanikud väidavad. Ausalt. Me otsisime lausa neid ilgeid mudaauke ja pätikarju, millest meile oli räägitud, aga no tee mis tahad - täitsa ok linn on.

Manchesteris on tohutu palju kohvikuid. Iga nurga peal on mitu tükki. Kui sul on kohvi järele sama suur vajadus kui õhu järele, siis Manchesteris sa jääd ellu, sest ühest kohvikust järgmisesse kohvikusse kulgemine ei võta kunagi rohkem aega kui minut.
Kohvikutes on hea kohvi ja head koogid. Eriti soovitan kooki nimega Passion Cake, ja ma arvan, et Helinil on juustukookide kohta üht-teist öelda:) Banaani milkshake on kah üliväga broo.

Manchesteris on English Breakfast. Väga maitsev! Kuigi ma isiklikult paneks rohkem muna ja vähem vorsti.

Manchesteris on Fish&Chips. Ei ole väga maitsev.

Manchesteris on tohutu suured ostukeskused. Rahvas jookseb sealt sisse ja välja, nagu ei oleks majanduslangust ega midagi.

Manchesteris on inglased. Need käivad seal suveriietes ringi. Õhtul klubis on kõigil inglise naistel seljas hästi lühikesed puhvis kleidid ja ülikõrge tikk-kontsaga kingad. Selliste kingadega ei ole mitte lihtne kõndida, sellepärast inglise naised tihti koperdavad ringi nagu lehmad libedal jääl.

Inglased armastavad pikki juukseid. Mõned tulid lausa keset tänavat minuga juukseteemalist konversatsiooni arendama. Ja tantsupõrandal käisid juukseid näpuga katsumas. Päriselt.