Monday, July 17, 2006

Tumbleweeds tegi trenni

Niisiis, Tumbleweeds on pärast trenninädalat Gryttjomist tagasi.

Ilm oli OK, kui mõned windbreak`id välja arvata, ja panime nädalaga miski 40 treeninghüpet. Keerasime kõik divepooli blokid läbi vähemalt 2 hüppel, ja siis harjutasime veel lisaks mõnda blokki, mis eriti hästi välja ei tulnud.

Kokkuvõtteks võib trenniga heasti rahule jääda, sest kõik blokid on lendama saadud ja jõudsime vahele paar randomihüpet speed drille kah teha, mis päris kiired olid ja kõigile väga meeldisid:)

Viimasel päeval 2 hüppel ilmnes ka juba selge ületimmimine, nimelt kui 3D lennatavates blokkides hakata liiga täpselt timmima neid liikumisi ja peatumisi, siis võib vabalt juhtuda, et alumised tüübid ülemistega pähe saavad:) Niisiis sai otsustatud, et World Meetil lendame 3D blokke ikka kõva svingiga nagu torust tuleb, ja timmimisega tegeleme hiljem tuuletunnelis või järgmisel aastal.
Samuti tuuletunnelis plaanis stop drillid, ehk siis tahaks saada keeramisse sellist rütmi, et kõik võtavad korraga gripid.

Tiba probleeme on keerulisemates hüpetes veel centeri brainlockidega:) Kui World Meetil mõni tõsisem brainlock peaks tulema, siis saavad kohtunikud küll poolsegaseks ennast naerda:)

Ühe tähestikuhüppe keerasime kah vahepeal, s.t. siis järjest kõik divepooli randomid (16 tükki). Teisest ringist jõudsime kah veel 3 tk keerata. Oleks vast rohkemgi jõudnud, aga sel hüppel oli lennukis üks üliagar rootsi hüppemeister, kes krt viis minutit enne väljahüpet arvas heaks ukse lahti rebida ja hakata asjatundlikul ilmel välja vahtima, panemata tähele Tumbleweedsi pahakspanevaid grimasse. Sellepärast olid exiti ajaks juba kõik kangeks külmanud ja lisaks oli Priidu aju kinni freezinud, mille tulemusena hüpe just kõige kiirem ei tulnud. Jah, rootsi hüppemeistrid tuleb võimalusel ukse pealt kõrvale tõsta.

Lisaks 4-way hüpetele keerasime õhtuti MRI-LRA-ELO-ERE-KKU seltskonnaga mõned 9-wayd, mis täitsa hästi välja tulid ja näitasid, et Elakis suuremate kujundite lendamine mitte enam lootusetu üritus ei ole, nagu veel eelmisel aastal tundus. Võib-olla ei olegi 8-way tiim enam mägede taga??

Gryttjom on igatahes hüppamiseks üks väga timm koht, kus nädala sees saab panna vabalt 7-8 hüpet päevas, magada saab toas, süüa saab 3x päevas (söök on hea muideks, mitte see tavaline rootsi möga) ja hüpe maksab 150sekki. Nv-del saab tiba vähem hüppeid, sest siis hüppamine lubatud ainult kell 10-18.
Ilmselt seal mitte viimast korda ei saand käidud.