Tuesday, March 16, 2010

Update

Jah, vahepeal on siin ikka asju juhtunud, aga näe pole blogi kirjutanud. Vat pole olnd aega. Ja isegi kui on olnd natuke aega, siis see aeg on kohe sihipäraselt ära kasutatud ja blogi ikka pole kirjutanud.

Niisiis, vahepeal on ikka saanud kõvasti tööd teha. See töö asi siin jätkuvalt ründab. Kõtt, maütlen!

Vahepeal käisin Iirimaal iirlasi peksmas, Guinessi joomas ja rugby´t vaatamas. Need kolm asja kindlalt kuuluvad minu lemmiktegevuste nimekirja. Lisaks üritasime Helinit vanduma õpetada, ilma erilise eduta siiski. Selle asemel õnnestus Johnil miski Helini ribi või kõõlus pooleks tõmmata. Aga Helin oli ka pärast seda ikka sõbralik:)

Vahepeal käisin Hispaanias AFF instruktorite kursustel. Kohtasin Übermenschi ja Suslikut. AFF instruktori paberid sain kätte, great success. Lisaks jõime kohutavates kogustes Hispaania veini ja tegime hommikust õhtuni muudkui lolli nalja, mistõttu me sakslasest koolitajale nii meeldima hakkasime, et ta tuleb nüüd suvel Eestisse.

Ja olen hävitanud järjekordsed püksid. Veel pole poodi jõudnud uusi ostma. See on suur jama igatahes, ma nüüd kannan jälle neid vanu pükse, millele väiketuuker veto peale pani. Tuleb kiirelt hankida uued püksid, enne kui need viimasedki päris ära lagunevad või väiketuuker mulle kallale jõuab (õnneks ta läks nüüd kaheks nädalaks ära merele).