Tuesday, December 29, 2009

2009

2009. aastaga võib üldjoontes rahule jääda.

Positiivsest.
Üle 150 hüppe (neist 41 tandemit). 10h tuuletunnelit. Kaks tunnel campi, kaks treeninglaagrit ja üks võistlus Whadeveriga. Tunnel camp 12 Monthsiga. Parasummer. 16-way invitational Empurias. Jitsilaager Tartus. Uus IAD aabits sai tehtud. Konsultandi ametit sai proovitud (edukalt siiamaani). Manchesteris sai käidud inglasi peksmas (tagasiteel küll õnnestus lennukist maha jääda, aga see-eest sai palju nalja), veel sai pekstud Kouvolas soomlasi ja Norrköpingis rootslasi. Perekonda saabus uus liige - pisikiisu Dexter, kellest on aasta lõpuks saanud suur kasselukas Dexter.

Negatiivsest.
Ületöötamine. Kui sul on täiskohaga töö ja vaja veel näiteks õhtul üks varu kokku lükata (võtab koos kontrollimistega 4 tundi), siis see on 12-tunnine tööpäev. See on päris väsitav. Ja kui sul siis on järjekorras 10 varju, pluss veel parandustööd, siis see on 12-tunnine tööpäev day after day after day. Pluss nädalavahetused. Lisaks veel muud Elaki asjad ja klubivälised kohustused.

Eesmärkidest.

1) 18 punkti aega - tehtud Whadeveriga 2009.a. kevadel. Yay!

2) Osaleda bigway maailmarekordis - tehtud 2007.

3) Svuupamine selgeks õppida - juba täitsa töötab. Maasse kah pole ennast keerand.

4) Trükimusta mittekannatav punkt - pärast pikka kaalumist ma otsustasin, et seda mul ikka pole vaja. Võib-olla tuleb kunagi uuesti teemaks, aga praegu küll ei näe.

Seega nüüd on kõik tehtud. Korras. Finito. Head uut aastat!