Sunday, August 26, 2007

NV

Niisiis, M otsustas jälle abielluda.
Tseremoonia kestis 13 minutit ja järgnev pidu kaks päeva:)

Colour coordination oli täitsa olemas selles pulmas:) Parasiil ja xtr olid panustanud roosale värvile ja svx üritas tähelpanu tõmmata oma sisemisele ilule, kandes reedel Marati dressipükse ja maikasärki, ja laupäeval lillat hommikumantlit.

Üle pika aja oli ka Liisut näha. Otsustasin üldsuse huvides välja selgitada, kas Liisu on juba rase või mitte. Selleks ma käisin ja luurasin, kas ta joob veini või mitte. Jõi küll, ja mitte vähe. Ei ole rase.

Magama läinud Rauli ülesäratamiseks tekkis tema tiikiviskamise plaan, mis jäi siiski katki, sest Raul sai puust kinni.

Ja ma mõtlesin kah vahepeal paar minutit magada, aga tuppa kargas sisse ilma pluusita
Silja, kes hädaldas, et oli õe käest laenatud pluusile veini peale ajanud ja nüüd õde lööb ta maha (Silja õde tundes üsna realistlik oletus), et ta peab nüüd kohe minema lavale laulma ja mina pean tulema kuulama, ja tiris mind püksisäärt pidi voodist põrandale.

Laupäeval jätsime hüppepäeva ära, sest tuul oli väga kõva. Venelased siiski trotsisid looduse stiihiat ja hüppasid. Krantsi kõrtsi baaridaam pärast rääkis, et nende juurde oli saabunud õnnetu näoga venelasest langevarjur, kelle tuul oli ära viinud:)

Pühapäeval läksime ikka Kuusikule kohale, aga tuul oli endiselt nii tugev, et oleks äärepealt tuukri koos tuulemõõtjaga katuselt alla puhunud. Ei saandki hüpata.