Monday, June 05, 2006

Basic Camp

Niisiis, Tumbleweeds on Rootsist Basic Campist tagasi.
Vahepeal oli ilm kerses ja ei saanud hüpata päris nii palju kui lootsime, aga see-eest saime palju kasulikke asju teada exitite, blokitehnikate ja non-repeaterite kohta. Tuli välja, et me olime oma peaga non-repeaterite kohta sellise plaani välja mõelnud, mille peale coachid möh?? ütlesid. Sellist asja polnud varem nähtud:)

Üritame enne World Meeti veel blokke harjutada ja erinevaid exiteid proovida, lisaks on plaanis ära käia Inglismaal Bedfordi tuuletunnelis. Miskitmoodi õnnestus meil kingituseks saada sinna pool tundi tasuta lennuaega:)

Dropzones töllas ka üks PD esindaja, kellel oli palju demokupleid kaasas. Filmis maandumisi vahepeal ja siis seletas, mis valesti. Üks Tibu maandumine jäi kah kaamerasse, selle peale ta ütles, et väga broo by the book maandumine:) Tibu nägi eriti ilus video peal välja muidugi:))

Tibu käitus üldse kenasti Rootsis, avanes normaalselt ja puha. Välja arvatud üks avanemine, kus miski oli vist teda kõvasti pahandanud. Hakkas muudkui keerutama ja üritas tropikeerde peale keerata, pidi kõvasti tööd tegema seal all, võttis täitsa lõõtsutama juba:) Mart nägi seda pealt ja arvas, et tema sellise avanemisega kuplit endale ei taha, sest talle meeldib, kui jalad on maa, mitte taeva poole:)

Ja seekord mul õnnestus reedene pidu üle elada ilma midagi ebaviisakat tegemata (hommikul küll selgus, et olin ühe coachi laua alla joonud, aga see oli täitsa kogemata:)

On üldteada fakt, et tuuker ja tequila ei ole eriti kompatiibel kombinatsioon, ja tõesti esimene mõte hommikul olid kuulsad sõnad “nado menshe pitj!”:)
Jah, kui on valida, siis ma võtaks parem viskit või viina. A noh, kui valida pole, siis ega ma tequilat kah järgi ei jäta.

Hommikul selgus ka, et Liisu oli laua peal tantsides oma prillid viltuseks ajanud. No tõesti, see oli suur ime, et see laud kokku ei kukkunud. Mulle küll tundus, et on ainult aja küsimus, millal plaat järgi annab ja Liisu on koos rootslastega põrandal hunnikus:)

Asjaga mitteseotud küsimus: kelle paljas tagumik on langevarjuritel juunikuus seina peal?;)