Monday, May 08, 2006

Hüppasime Rootsis

Nv-l hüppasime Söderhamni langevarjuklubis ja elasime kaasa tandemtiimile Mambur-Parasiil ehk Bomb Squad ja tandemtiimile Toomas(xtr)/Thomas ehk Too Much Thomas.

See teine Thomas muide oli üks rootsi tüüp, kes oli ekstrekast poole pisem, aga lendas tandemit nagu kell ja oli alati väga õnneliku näoga.

Tibuga lendasime!
Kui Z-hillsis oli näha, et ka Spectrega saab tuulevaikuses päris kõva svuubi, siis laupäeval esimesel maandumisel sai selgeks, kiire a la Spectre ja kiire a la Velocity on ikka täitsa erinevad asjad.

Tekkis idee, et äkki peaks panema maandumisel ühe jala ette, siis saaks tagumise jala varbaga maha triipu vedada. Kuusikul see väga hea mõte ei ole muidugi, sest pika muru sisse varba pistmisel võib see varvas sinna kinni takerduda.

Hookideni sel nv-l ei jõudnudki, sest minumeelest oli seda maandumiskiirust juba niigi piisavalt:)

Õhtul siis rootsi saun, õlu ja muu läbu.
Kui Mambur oli parajasti magama keeranud, siis tuli üks purjus rootslane, kes leidis, et tal on tingimata vaja Mamburiga suhelda. Käis ümber Mamburi, rääkis inglise ja rootsi segakeeles, patsutas Mamburi tagumikku ja üritas teda magamiskoti seest kätte saada. Käis ja tiris ikka magamiskoti ühte nurka ja teist nurka, piilus magamiskoti servast sisse ja üritas Mamburit veenda veel ühte õlut jooma.

Jah, rootslased on sõbralik rahvas!:)