Saturday, April 22, 2006

80-wayd

Nüüd on hüppamisega nii palju tegemist olnud, et pole jaksand ammu update`i kirjutada.

Ühesõnaga, vahepeal oleme formation loade hakanud lendama. S.t. siis et mitme lennuki pealt visatakse.
Täna hüppasime 40-waysid 4 tükki kahe lennuki pealt. Parim tulemus 40-ways siiamaani 4 punkti. Ega need kujundid seal muidugi lihtsate killast ei ole kah.
54-way hüppasime kah eile, aga ainult ühe punktiga. See oligi ühepunktine dive planeeritud.

Aga täna õhtul hüppasime 80-way 4 lennuki pealt 5km kõrguselt. Juhtlennukiks Casa ja lisaks siis kolm Otterit.
See on ikka päris vägev pilt tegelt, kui neli lennukit formatsioonis lendavad.
80-wayd päris kokku ei saanud seekord, sest kukkumiskiirus läks aeglaseks ja mitu tölli kukkusid alla ära (peab küll mainima, et Tumbleweeds on täiskoosseisus kujundis kohal:)
Aga homme on veel neli 80-wayd plaanis, sealt on kindlasti häid asju tulemas. Või kui järgmine dive kah kokku ei tule, siis pidi tulema Markku alter ego George Alabamast ja andma kõigile peksa. Sellised lood siis:)

80-way on ikka juba selline kujund, et break-off on ikka päris tihe ja pärast on taevas kuplitest kirju. Päris jubedaks läheb see värk:) Õnneks on suurem osa hüppajatest suured ässad ja selliste asjadega harjunud.

Mittehüppamise poole pealt võib mainida näiteks sellist juhtumit, et titulitudel tekkis konflikt teki kasutamise osas. S.t. siis tuuker krabas öösel teki ära, mispealt Liisul tekkis konflikt, millest tuuker küll erilist osa ei saanud sellel lihtsal põhjusel, et ei ärganud üles. Nüüd jagasid titulitud teki pooleks ja mõlemal on oma tükk. Samas pole see lahendanud magamiskohtade probleemi, aga noh, Liisu ongi päris väike ja aitab talle voodi välimisest servast küll.