Monday, August 15, 2005

Tumbleweeds: 2.koht

Saime siis Hanko Openil Intermediate klassis 2. koha 10 tiimi seas. Esimesele kaotasime 2 punktiga. Ega poleks vaja olnud neile kah kaotada, a me ikka munasime seal niiet vaata ja imesta. Kõigepealt käkkisime enam-vähem kõik exitid ja siis panime seal kujundeid lennates kah selliseid kilde, et ikka oli pandud. Ainuke enam-vähem ok hüpe oli 3. round, kust ka 7 punkti tuli.

Igatahes tuli asi väga kasuks ja nägime ära, mille kallal peab nüüd rohkem vaeva nägema. Ja tuleb tunnistada, et Tumbleweeds ei ole enam Intermediate klassi tiim. Areng on toimunud ja plaanid on olemas ja järgmisel aastal võistleme Open klassis. Nüüd igatahes oleks vaja värsket verd FS4 taevasse, kes Elaki mainet ka Intermediate klassis kõrgel hoiaks, kui Tumbleweeds Openisse edasi läheb. Et kui tunned, et see oleks midagi Sinule - võta ühendust ja kindlasti saame asja juures nõu ja jõuga abiks olla!

Hüppeilmaga oli Hankos selline lugu, et üleval oli asi ok, aga 400-600m kõrgusel laias miski enam-vähem overcast. Siis tuli teha nii, et pärast avamist passid hoolega, kas pilvede vahelt kuskilt maad tiba paistab, mille järgi saaks õige kursi paika panna, et ikka lennuvälja poole lendaks, mitte nt merele:) Ja siis lendad mitusada meetrit paksu pilve sees ja passid silmad krillis, kas nüüd äkki hakkab juba maa paistma või kas krt kedagi äkki läheduses ei lenda, kellega kokku võiks põrgata. Ja siis see üllatusmoment miski 400m peal pilvest välja tulles - ajee, siin all on hoopis miskid majad?!? A lennuväli blin???

Ja pühapäeval pärast võistlust lendasime koos soomlaste ja Markkuga ka 2 täitsa kunni bigwayd. Teisel hüppel ma küll tiba munasin ja kakerdasin vahepeal Mardi seljas:) Sest ma mingis meeltesegaduses arvasin, et olen juba piisavalt kaugele liikunud, a ega ikka ei olnud küll. Igatahes easti oleks tahtnud neid bigwaysid edasi hüpata, lendamise fiiling alles hakkas tulema, kui juba pidime hakkama koju sõitma:(