Monday, May 23, 2005

Lõpuks ometi hüppasime

Eile oli erikuradiilus hüppepäev.

Kõigepealt lendasime Priiduga ühe ilusa 2way. See oli tore ja päeva alguseks igati kasulik hüpe, mis sest et lennukist välja saime alles neljandal ringil ja õrnad hüpoksianähud hakkasid juba tekkima.
Igasugused wayd ja algajatega hüppamised on ok küll, aga vahel tuleb hüpata ka selliste hüppekaaslastega, kes tõesti lennata oskavad. See on arengu mõttes oluline ja saab aimu ka oma vigadest ja näeb seda tegelikku potentsiaali kah, milleks tegelikult võimeline oled.

Siis panime sinna otsa ühe track-dive ja siis 4way Priidu, ELO ja UPEga. 4way läks üle ootuste hästi, exit lendas nagu kell ja edasi said kah kõik oma sloti lendamisega hakkama. Lahtilaskmisel küll kiputi alguses eemale lendama, aga siis tuldi rahulikult jälle tagasi. Lootust on, ütleks:)

Päeva lõpuks lendasime veel ühe ilusa 9way KKE 100ndaks sünnipäevaks. Kuna muud head baasi nende 9 seast võtta ei olnud, läksime mina ja Priit koos KKE-ga baasiks. Baas lendas nagu kell ja 8way tuli kokku juba 2700m peal. Hea hüpe päeva lõpetamiseks:)

Oli tore hüpata, teeme teinekord veel niimoodi!

Mis veel näha tahaks, on xtr video KKE 100ndast ja KKK tehtud pilt minu tibust maandumas (veela fotika sees on see:).