Wednesday, October 03, 2007

Airspeed Challenge

Niisiis,
käisin ära sellisel üritusel nagu Airspeed Challenge.

Kujundite pildid siin, DVD kõigi hüpetega lubati saata nädala pärast. Siis saab muidugi tuukri punkris ka vaatamine toimuma:)

Ülikõva tasemega üritus. Ütleme nii, et kui Z-teami üritusel oli ikka päris palju minust kehvemaid lendajaid, siis Challenges ma olin kehvema 20% hulgas kindlasti. Kannatab veel harjutada:)

Kuri saatus hoolitses selle eest, et mul õnnestus saada miski tige külmetus. Väga lahe on hüpata, kui on kõik nohu ja räme peavalu ja külmavärinad ja asjad. Hüppamine asja paremaks ei teinud kah muidugi. Raske elu.

Viimasel päeval lendasime hullu compressed accordianite ja bipoledega 60wayd. Seda paraku kokku ei saanudki, sest sel päeval oli udu ja saime ainult kaks hüpet. Esimesed hüppel jäi completionist paar sekundit puudu, a teine hüpe läks täitsa pekki. Liiga palju inimesi dokkas korraga, tekkisid levelid ja kujundi üks pool kukkus hunnikusse. Taevast oli tölle täis, kes kõik risti-põiki träkkima pistsid, üks oli otse minu all, keerasin kõrvale, a seal all oli teine töll, kes tegi parajasti avamismärguannet, panin oma parimad träkioskused mängu ja träkkisin avaneva kupli kõrvalt mööda (lilla kuppel oli!), oma varju sain lahti 500m peal. Päris kohe huvitav juba hakkas, peaks ütlema.

Empuriabrava on muidu lahe koht. Ilm on hüpatav läbi aasta, Babyloni freefly ahvid teevad hulle trikke vabalangemises ja kupli all, tandemmeistrid on kõik 1,5m pikad, a saavad kahemeetriste reisijatega hakkama nagu kell. Ja lähen näiteks DZ kohvikusse kohvi hankima, vaatan - näe, Michael Schuhmacher joob kah kõrval kohvi. Mees oli lihtsalt tulnud AFF kursusele.