Monday, June 27, 2005

Naiste bigway rekord

... on hetkel mõõdetav numbriga 6.
Asjaosalised: Ave, Silja, tkr, Veela, Jane ja ELO

Vedasime välja 3se baasi: Silja, Ave ja mina. Exit läks korraks võileivaks, selle kallal kannatab veel tööd teha, aga alustuseks käras küll. Ülejäänud 3 said juurdelendamisega kenasti hakkama, keegi baasi ei pommitanud, 2500m peal oli kuuene star koos.

Kuna edasist plaani polnud tehtud, siis tuli mulle pähe, et võiks ju lahti lasta ja uuesti kokku tulla. Raputasin käppa, et lastagu lahti. Selle peale Veela pööras ringi ja träkkis minema nagu kurat oleks kannul. Kõrgust üle 2000m.

Veela träkkimise peale keerasid ka teised ümber ja panid minema. Mina üksinda jäin lolli näoga keskele vahtima, ise mõtlesin, et krdi raibe mis lollusega ma nüüd hakkama sain, break-offi moodi märguanne poole hüppe peal, mõistus tule koju!
A Veela oli vahepeal aru saanud, et kõrgust veel küll, ja keeras tagasi. Paraku oli kujundi kohapeal näha veel ainult minematräkkivate tegelaste sabaotsad pluss üks tuuker, kelle näoilmet Veela hiljem iseloomustas kui üht lollimat, mida uuemal ajal näha on õnnestunud:P

A egas midagi, kõik träkkisid kenasti ohutusse kaugusse ja passisid seal, kuni 1000m kätte jõudis. Ja oligi tehtud uus Eesti naiste bigway rekord: Kuus Tükki Korraga Kujundis.

Tundub, et 8way me tõmbaks täitsa vabalt kokku, kui Liisu ja Eli kah kampa võtta. A äkki ka Anneliis ja 9way? Kümnendaga on tiba kahtlane, aga võib siiski õnnestuda, kui neljane baas välja tõmmata.