Wednesday, January 19, 2005

Hea söök/jook on pool võitu!

Õlu
Guiness, Kilkenny, Belgia nisuõlu, paljud Eesti õlled on kah head. Ja kõige parem on esimene õlu pärast pikka hüppepäeva.

Viski
Mmm... Ilma jääta. Ja Single Malt ruulib.

Oliivid
Oliive ei saa külmkappi valmis osta, sest need saavad kohe otsa. Aga kõige paremad oliivid on Hispaanias.

Martsipan
Vanadel headel aegadel oli nagu maitsvam, aga kõlbab ka praegune.

Kohv
Egas midagi, ilmselt ma olen kohvinarkomaan. Kohvi on hea. Isegi väga hea.

Kirsid
Kõige paremad on Eesti kirsid ja siis need Poola kirsid, mida suvel Selveri ees müüakse ja mis on nagu Eesti kirsid, aint suuremad. Kui on parajasti kirsiaeg, siis ma söön miski pool kilo päevas. Kui pole parajasti kirsiaeg, siis on paha lugu.

Arbuus
Suve lõpp - sügise algus on see aeg, kus arbuusid on head. Koored tuleb kohe majast välja visata, muidu tulevad need pisikesed kärbsed, keda peab pärast tolmuimejaga mööda tuba taga ajama.

Jäätisekokteil CC-Plazas, kuhu hea film kõrvale käib.