Sunday, January 13, 2008

Vanalinna pubikultuur

Niisiis, elu sundis mind sel nv-l taas tutvuma vanalinna pubikultuuriga.

Üldiselt on ju teada asi, et kui tahad õlut juua, siis ega sellepärast pole veel vaja pubisse minna.

Pubis mängib tavaliselt miski kõva muusika ja eriti halval juhul on seal mõni bänd, kes teeb veel kõvemat lärmi. Niisiis, kui sa nüüd oled tulnud seltskonnaga pubisse, siis sa saad juttu rääkida täpselt selle inimesega, kes on juhtunud sinu kõrvale istuma. Kui sul juhtub olema kõva hääl, siis suudad ehk ka otse üle laua istuvale persoonile ennast kuuldavaks teha. Aga see on ka piir. Kui üritad mõne kaugema inimesega konversatsiooni arendada, siis karjute kõigepealt mõlemad kolm korda "MIDA???" ja no ausalt, see pole seda vaeva väärt, et teada saada, et ta ütles midagi stiilis "täna on päris sitt ilm, kas pole?"

Niisiis polegi muud midagi teha, kui üksteisele otsa vahtida ja õlut juua. Ja kui vahest tuleb ettekandja, kes üle selle lärmi kah mitte midagi ei kuule, siis saab menüüst näpuga näidata selle õlle peale, mis sa saada tahad.

Aga väga palju õlut pole mõtet juua, sest ega peldikusse sisse ei mahu.
Sest see on puha naisi täis.
Peale selle, et kümme tükki peegli ees oma meigiga vaeva näeb (unustasid kodus ripsmeid värvida??), toimuvad sead pikemad jutuajamised mobiilidega ja uuemate klatšiuudiste vahetus.
Jah, naised passivad peldikus hulgakaupa üksteisel seljas ja räägivad oma sõbrannade seksuaalelust. Päriselt!

Ei, õllejoomiseks on päris kindlasti paremaid kohti olemas.