Monday, February 13, 2006

Unenägu

Tüüpiline ajamasinate/ erinevate tulevikustsenaariumide lugu. Sisaldab muuhulgas metsa, merd, teokarpe, dirizhaablit jms.

Aga unenäo lõpukaadrid:

Suur porine lahinguväli, pime öö, pommid lõhkevad, roheliste kiivritega porised sõdurid jooksevad ringi ja röögivad koleda häälega. Punt sõjardeid käib ringi ja otsib tiba vähemporist kohta, kuhu toetada pommilõhkamise kaugjuhtimisseadeldis. Mingil põhjusel näeb see välja nagu need I Maailmasõjas kasutatud käepidemega kastid, kus peab selle T-kujulise kangi alla vajutama, et pauk ära käiks. Aga see konkreetne asjandus peaks lõhkama hunniku vesinikupomme kuskil suhteliselt lähedal asuvas täpselt spetsifitseerimata punktis ja see ei oleks planeet Maa edasist eksisteerimist silmas pidades kuigi hea plaan...

Järsku hakkab porist välja kasvama üks kollane päevalill. Kasvab muudkui suuremaks ja suuremaks. Ja teine päevalill kasvab esimese kõrvale. Ja siis järgmine. Ja järgmine. Kogu lahinguväli kasvab kollaseid päevalilli täis.

Järgmine kaader näitab lahinguvälja 4km kõrguselt. Päevalilled kasvavad suurte puude kõrguseks ja moodustavad ülevalt vaadates suure kollastes/rohelistes toonides lillemustri, umbes nagu miski tikitud diivanipadi. Ülevalt on näha ka särav päike ja paar valget pilve päevalillemetsa kohal. Ja 4 langevarjurit vabalangemises:)

Pilt on endiselt 4km kõrguselt. Langevarjurid on veel vaevalt näha, aga siis tekib järsku taevasse neljane torn. Tüübid on avanud varjud kohe niimoodi formatsioonis, et 4 kuplit on tornis üksteise kohal. Lendavad selle neljase torniga s-kurve päevalillemetsa kohal. Siis lasevad torni lahti ja teevad muid trikke. Ühel langevarjuril läheb teise kupli kohal lennates oma kuppel kokku, aga teeb kiire kadavei ja lendab rahulikult varuvarjuga edasi. Kõik maanduvad õnnelikult kõrvuti rohelise heinamaa peale.

Sellega sai unenägu läbi ja ärkasin üles.

No helljee, kas ma olen ka positiivse ellusuhtumisega võimis??:)