Tuesday, January 10, 2012

Rubriigist LUPUS EST: järjekordne Bedfordi laager

Käisime siis jälle tiimiga tunnelis lendamas.
Huvilistele väike stiilinäide praegusest tasemest.

Tuleb tunnistada, et päris oluline areng on juba toimunud. Võib-olla on see oskusliku motiveerimise tulemus - ma lubasin juuksed blondiks värvida, kui me detsembris maailmameistrivõistlustel keerame 15 average. Maitea mis värk on meestel nende blondide juustega:) Õnneks 15 average on siiski veel kaugel, kuna leidub veel olulisi probleeme, nt Kaic ja Anton on centerit lennates vedelad nagu kissell ja Anton annab keysid nagu jumal juhatab.

Kõige keerulisem tundus olevat compressed tüki keeramine. Põhimõtteliselt siis Anton üritas seda teha niimoodi, et lasi käe sirgu ja vahtis üle õla tagasi. Sellises homoasendis muidugi miskit head lendamist loota ei ole. Kõik teised, eesotsas coach Steve`ga, üritasid Antonile selgeks teha, et ärgu pangu kätt niimoodi, aga kahjuks tulemusteta.

Pärast kolmandat tundi compressed tükkide keeramist siis Anton vahtis silmad pungis videost oma homoasendit ja esitas Steve`le põhjapaneva küsimuse: Why is my arm like this??
Steve ilmselt ei mõistnud selle küsimuse kogu traagikat, aga siiski selgitas, et tema tõesti ei tea, mis on Antoni sügavad filosoofilised põhjused käe sellisesse asendisse panekuks, pärast seda kui talle on 40 korda öeldud, et ärgu nii tehku:)

Ja miskitmoodi sattus seekord autojuhiks Rink. Nagu ma juba korduvalt olen maininud - nevermind see väike lennukist välja hüppamine, aga kui Rink rooli taha lasta, siis on tervel tiimil tõsine oht surma saada.

Seekord siis esimesel õhtul Rink keeras tunneli juurest tee peale välja ja pani kohe hooga jugama. Ega väikesest kiiruseületamisest polekski probleemi olnud, küll aga ta ühtlasi sõitis paremal pool teed. Ja kui ma siis vaatasin aknast välja, siis mu aju registreeris korraga kolm fakti (1. me oleme vastassuunavööndis; 2. pedaal on põrandas; 3. vastutuleva auto tuled on otse ees) ja automaatselt genereeris röögatuse: TE SÕIDATE VALEL POOL TEED!!! ... AHVID!

Mispeale Rink tõmbas vasakule ja keegi surma ei saanud.

Põhimõtteliselt siis see minupoolne soovitus oli mitmuses sellepärast, et selle sekundi murdosa jooksul ma ei suutnud kindlalt tuvastada, kes täpselt autot juhib - Rinki käes oli rool, aga samas Kaic istus õigel roolimise poolel. Aga kui see väike nüanss välja arvata, siis kindlasti oli tegemist adekvaatsema kriisiolukorras tegutsemisega kui näiteks Antoni puhul, kes oli samuti tekkinud probleemi märganud, aga ta ei öelnud midagi, vaid mõtles omaette "V*TTU!!!"

Pärast seda Rink ja Kaic vahetasid aktiivselt mõtteid Inglismaal liiklemise üksikasjade osas, mis suures osas seisnes spontaansetes hüüatustes: AAAAA! ja OI-OI-OI! Õnneks saadi jagu valel pool teed sõitmise probleemist - kuna parema-vasaku käe konfi ei peetud piisavalt usaldusväärseks, siis kõrvalistuja kohal baseeruv Kaic karjus iga pöörde peal: Kaici pool! Sõida Kaici pool!

Ja Guiness on Inglismaal endiselt suurepärane.
Kust saaks Tallinnas head Guinessi??? Hea vihje andjale teen autasuks õlle välja:)