Wednesday, October 28, 2009

Rubriigist Tuukri Suurepärased Plaanid

Nüüd on tekkinud selline plaan, et äkki mul õnnestub kevadeks hankida piisavalt pappi ühe kena cruiseri ostmiseks.
Tahaks umbes midagi sellist.

Küsimus: mis peaks olema minu deadlifti tulemus, et jõuaks sellist elukat püsti tõsta?

Kõik hääd nõuanded oodatud:)

Monday, October 26, 2009

Update

Gurmeeosakonnas on viimase aja teemaks kõrvits. Pakkuda näiteks kõrvitsapüreesupp fetajuustuga ja kana-kõrvitsa-tšilli ahjuroog. Lihtsalt suurepärane!

Laupäeval käisin järjekordselt MMA kohtunikutööd harjutamas. Komisjon leidis, et tuleb välja küll mul see asi. Loodetavasti saab järgmisel Rajul päris fighterite peal harjutada:D

Käsitöö osakonnas on kah töövõite ette näidata. Eile sai väiketuukri telekas seina peale riputatud väga keerukate metallkonstuktsioonidega. Eks elu näitab, kas väiketuukri otsus mind oma teleka kallale lasta oli õigustatud või mitte:) Hommikuks telekas veel alla polnud kukkunud.

Põhimõtteliselt on ikka palju tööd ja vähe aega, joomine on kah unarusse jäänud.
Aga kõik see muutub sel nv-l, kui lähen Empuriasse 16-way invitational üritusele:)
Ja järgmisel nv-l, kui on lennuväljalt asjade talvekorterisse kolimise üritus koos saunaga:)
Ja ülejärgmisel nv-l, kui on Eesti Langevarjuklubi kurikuulus hooaja lõpupidu:)
Jah.

Lisaks otsin, kus saaks mootorratta lube teha veel enne talve.

Friday, October 16, 2009

Norrköping, vol.4

Käisime siis jälle Rootsis kaklemas.

Seekord rootslased miskipärast sugugi ei tahtnud meiega sparrida ja panid meie eest kiirelt plehku. Doh! Ma ei saa aru, mis jama see on, et inimesed sparrida ei taha. Äkki on Priit suvel Rootsis eestlaste reputatsiooni ära rikkunud??

Seminaril oli ka hulganisti rootsi tüdrukuid, kes aga kõik olid suht algajad ja väikesed kah. Sellistega ei julgegi väga sparrida, litsub veel laiaks võimidagi... ühel pidingi miski drilli käigus äärepealt pea otsast ära keerama.

Küll aga sai näiteks Heliniga sparrida, kui kõik rootslased olid plehku pannud:)

Priidul ja Ronil on miski huvitav love-hate relationship, mis põhimõtteliselt seisneb selles, et nad lihtsalt sõimavad üksteist koguaeg.
Igatahes siis Priit teatas Ronile (kes on veendunud vöösüsteemi vastane), et ta pani Roni lilla vöö eksamile kirja. Selle peale Ron läks täitsa endast välja, kargas ringi ja karjus Priidu peale stiilis: Täitsa idioot! Kuradi ahv!!:) Muidugi tegelikult ei olnud miskit vöötesti, aga Ron oli täitsa traumatiseeritud ja kägistas kättemaksuks ära kõik kolm värsket Rootsi bluebelti.

Reisi kõige põnevam osa oli aga tagasisõit Stockholmi, kus me tee peal sattusime paduvihma kätte ja mitmesse ummikusse ja üldse universum tundus olevat meie vastu, mistõttu me jõudsime sadamasse alles 15min enne laeva väljumist. Siin aga universum tõusis jälle oma ülesannete kõrgusele ja sõitsime täie hooga laeva rambist sisse, mis meie taga ka kohe kinni pandi:)

Ja reisi käigus sai välja mõeldud uus enesekaitse/streetfightingu programm, mille puhul pole ohtu, et uued huvitavad teemad kiiresti otsa saavad:)
Programm oleks siis näiteks järgmine:
võitlus tänaval
võitlus ööklubis
võitlus trammis
võitlus trollis
võitlus köögis (sisaldab basic pannivõitlust)
võitlus magamistoas (kägistused voodilinaga)
võitlus puu otsas
võitlus purjus peaga (eraldi tehnikad juhtumiteks, kui näed vastast kahekordselt, kolmekordselt või neljakordselt)
jne...

Wednesday, October 07, 2009

Rubriigist Ajalugu - tige pisike tuuker

Mu ema ostis skänneri ja nüüd skännib vanu fotosid sisse.



Näiteks selle pildi peal on näha mind koos ühe suure nukuga, kellega ma miskipärast eriti hästi läbi ei saanud. Selle nukuga ma pidevalt kaklesin. Ma ei kujuta ette, miks ma nii tegin - äkki sellepärast, et õdesid/vendi mul tol ajal veel ei olnud ja kellegi teise peale mu jõud ei hakanud:)

Igatahes meie suhe lõppes niimoodi, et kui mulle lõpuks kasvas suhu paar pisikest hammast, siis ma kohe kasutasin neid sihtotstarbeliselt ja hammustasin nukul nina peast ära:)

Sunday, October 04, 2009

Kassimaadlus

Meie kõrvalsaalis treenivad kreeka-rooma maadlejad panid jitsile nimeks kassimaadlus:) Tuleb tunnistada, et teatud sarnasus on isegi olemas, kui näiteks guardi või turtlit vaadata:)
Maadlejad ka imestasid, kuidas meil nii palju rahvast trennis käib. Tõepoolest, meil põhigrupis käib kohal miski 30 inimest ja baaskursusel on seekord üle 100... maadlejaid oli miski 5. Ma pole päris kindel, millest selline vahe, aga ilmselt meil trennis on miski hea vibe... ja maadlustrikoosid kah ei pea kandma:)

Eile käisime Tartus MMA kohtunike koolitusel. Lahe. Aga punktide andmine pole sugugi nii lihtne, kui peale vaadates võiks arvata. Kõik takedownid, mollisaamised, lukukatsetused, domineerimise ajad jne tuleb meeles pidada ja arvesse võtta. Sixpacki eest lisapunkti ei tohi panna:)

Ja muidugi pole paremat viisi pühapäeva alustamiseks, kui üks kena kahetunnine sparring.Täna oli täitsa hea sparrifiiling, muuhulgas sain isegi Priidule crossface tehtud, beat that!:) Damage poolelt õnnestus kellegi mind näost kraapida (keelatud võte, onju!) ja mingi scramble pealt lõin oma põlve vastu Arno pead siniseks. Arnol ilmselt nüüd leidub peas üks suur muhk, aga pilt jäi siiski ette:)

Ja endiselt inimesed küsivad, mispärast ma irvitan nende peale trennis. Ma küll üritan selgitada, et see on minu sõbralik sparrinaeratus, aga näe ei osata piisavalt hinnata seda. Priit arvas, et see kiskja irve tuleb sellest, kui ma järsku keset sparri tunnen kimura lõhna:) A no oma viga, ärge siis jätke oma käppasid laokile mulle kimura tegemiseks:)