Thursday, September 25, 2008

Jits: progress

Etsiis viimase aja saavutuste hulka kuuluvad näiteks 3 lõuatõmmet, 25 kg overhead press, 45 kg deadlift ja 37,5 kg bench press (seda siiski jõuan ainult 3x praegu, siis on kööga:) Selle kõige tulemusena trepist üles kõndimine on hetkel tiba raskendatud.

Sparrimisel olen nüüd järginud Priidu soovitust algajatele täiega kallale karata ja ära subida kohe ja mitu korda järjest. Aga ma pole päris kindel, kas see ikka on hea plaan. Varsti nad hakkavad mul eest ära jooksma, kellega ma siis sparrin, Roniga vä?!?

Lisaks on mul õnnestunud ühel trennikaaslasel silm siniseks lüüa. Ups:)

Rubriigist Tuukri Gourmet: Thai Chicken Wok

Niisiis,
nagu räägitud, üritan talveperioodiks arendada oma söömise hobi sellisele tasemele, et oskaks midagi sellist valmis teha, mida pärast ära süüa kannatab.

Esimeseks teemaks sai valitud Tai kanawok ja plaan oli seda katsetada väiketuukri peal.
Väiketuukri esimesed sõnad pärast woki maitsmist olid: oioi, sellega peab küll midagi ette võtma, ausalt!!

Niisiis nõuanne inimestele, kes soovivad teha Tai kanawokki - take it easy selle currypastaga, kui sa just ei taha tuld pursata veel mitu tundi pärast söömist:)
Lisaks, currypastaga tegutsedes ürita kindlasti vältida silmade sügamist! Usu mind, see on hea nõuanne.

Aga väiketuuker jäi peale woki söömist siiski ellu, seega päris ebaõnnestunuks ei saa üritust lugeda:)

Tuesday, September 23, 2008

Whadever - esimesed hüpped

Pühapäeval hüppasime uue tiimiga.

Selle kurivaimu Caravani ukse toru konfi tõttu ei tulnud minu outside centeri exitid just kõige paremad ja kriiperite puudumine andis kah tiba tunda, aga üldiselt peab ütlema, et esimeste tiimihüpete kohta ikka väga hea tulemus.

Päeva viimastel hüpetel oli juba täitsa flow tunne, nagu oleks aastaid selle tiimiga koos hüpanud. Niisiis potentsiaal on kõva, ma ütleks:)

Noh või vaadake ise: video

Wednesday, September 17, 2008

Raagus puud, kole sügis


Jah, sügis on ikka jube asi.
Ma ütlen, see on seesama ilm, mis juba terve eelmine sügis ja talv ja kevad siin oli! Nüüd ta jääb järgmiseks 8ks kuuks niimoodi!!!

Etsiis mul pole siin muud teha kui muudkui jitsi, lisaks üritan vahelduva eduga kangi tõsta, mida ma ei oska ja varsti kukun ümber koos kogu kangiga võimidagi...

Eile õnneks ELO pakkus enda pool mohhiitosid ja kukeseenepastat, mis tekitas mõtte, et talvel peaks ilmselt jitsi kõrval tegelema tõsisemalt joomise hobi ja söömise hobiga. Mul on muideks olemas ahi, mis näeb väga edev välja, aga kus mul veel ühtegi kooki pole õnnestunud edukalt küpsetada:) Ma olen suht kindel, et see ei ole ahju süü. Eks harjutamine teeb meistriks ja värki, a ärge vähemalt alguses väga sööge neid asju, mis ma olen teinud:)

Aga nädalavahetusel on tiba lootust hüpata saada ja 3 nädala pärast on Norrköpingis lahe jitsilaager, kus saab õlut juua ja rootslasi peksta:)

Sunday, September 14, 2008

Optimism

Juba 15. september!
Varsti on kevad käes! :D

Elaki järjekordne naisteõhtu

Konversatsioon, Tuuker - Silja:

S: Ja sellised kingad on mul kah siin... Kõik naised maailmas teavad neid kingi!
T: Mina ei tea.
S: Sina ei loe!

Thursday, September 11, 2008

Kohtumine loodusega

Eile õhtul hüppasin kaks tandemit.

Kuusikul on õhtuti tihti selline kahtlane ilm, et maa peal on nulltuul, aga üleval mingi tige drift. Nii ka seekord. Esimese tandemiga sain kogu hüppe aja vastu tuult hoides ikka lennuväljale maha, aga teise tõusu ajaks oli tuul veel kõvemaks läinud ja tandemi wingload pisikese reisijaga oli umbes null ja panime tagurpidi üle kogu lennuvälja ja maandusime metsa taha heinamaa peale:)

Tegelikult see sunset load oli ülimalt visuaalselt nauditav elamus, sest 2 km peal oli õhuke pilv ja ülevalpool pilve ilus punane päikeseloojang. Valge pilv, punane taevas ja vabalangemine - no mida sa hing veel oskad tahta! Rõhutasin tandemreisijale kah mitu korda, et ta kindlasti päikeseloojangut vaataks, aga tal siiski oli vabalangemises nii palju tegemist vabalangemisega, et ei suutnud looduse ilu tähele panna:) Aga ma küll nautisin täiega.

Matk heinamaa pealt lennuväljale oli kah ilus, sest päike oli just loojunud ja kuu paistis. Aga krt seda tandemvarju tassigu keegi teine järgmine kord, ma olen tandeminstruktor ikkagi, mitte tandemi transa!!

Lennuväljalt koju sõites kalpsas üks kits autost 10m kauguselt üle tee. Minu meelest loodus võiks jääda sinna, kus on looduse koht, mitte ronida keset autoteed.

Wednesday, September 10, 2008

Tore päev

Eile oli siis see suurepärane päev, kui ma sain Priidule käeluku tehtud. Great success!:)
Asjaga võis olla seotud asjaolu, et olime juba mati ääres peadpidi vastu radiaatorit. A mind ei kottinud, kargasin kohe käelukku kinni:) UFC-s kah vata vastu puuri seina minekul matši ei katkestata eksole. (Eile muide vaatasime UFC 88, hea event, soovitan!)

Lisaks eile selgus see üllatav lugu, et näiteks iirlased ei taha üldse naisi jitsitrenni, pidavat vibe´i ära rikkuma! Vot siis.

Mina tavaliselt käin vibe´i rikkumas sellega, et lähen subin algajaid. Väga lahe. Neil tavaliselt siis tuleb selline nägu pähe, nagu oleks kummitust näinud:) Ja siis mina kohe teen oma kõige armsama näo pähe ja üritan välja näha, nagu poleks üldse väsind ega midagi:)
I am evil! :)

Tuesday, September 09, 2008

Tehtud!

Jaanuaris tekkis plaan 7 kilo alla võtta.
Nüüd on asi tehtud.
67 kg ilma kimonota.
Eks näis, mismoodi see tige jõutreening hakkab kaalu peale mõjuma.

Monday, September 08, 2008

Uus tiim

- This is FS-4 team WHADEVER.
- But shouldn't the name be written "Whatever"?
- Whadever!

Friday, September 05, 2008

Rubriigist Facts of Life

Skydiving - the Answer to Life, Universe & Everything!

Thursday, September 04, 2008

Tätoveeringud

Väiketuuker tegi eile järjekordse tätoveeringu. Kolm liblikat. Täitsa ilus. Tal on neid lilli ja liblikaid päris mitu tükki nüüd juba:)

Seega ma olen meie perest enam-vähem ainuke ilma tätoveeringuta tegelane. Küsimus nimelt selles, et ma ei suuda välja mõelda, mida täpselt oleks sobilik minu peale joonistada. Obviously lillede ja liblikate teema mulle ei sobi... ettepanekuid?:)

Monday, September 01, 2008

Alkoholiblogi

Käisin Rootsis koos Soome rekordipundiga bigwaysid harjutamas. Bigwayd läksid hästi, aga mitte sellest ei tahtnud ma praegu rääkida (vt pealkirja:)

Niisiis,
nagu teada, ostsime klubile ühe Rootsi tandemmeistri käest uue tandemkama. Ja osa diilist oli pudel Saaremaa viina, mille ma lubasin koos temaga ära juua.

Seega saabusin laupäeva õhtul ümbrikutäie sularaha, liitrise Saaremaa viina ja purgitäie hapukurkidega. Ja keerasime selle liitrise viina endale sisse koos selle tandemmesu, paari kaameramehe, CV ja ühe manifestitölliga. Alguses suhtuti jääkülma viina ja hapukurkide kombinatsiooni väikeste reservatsioonidega, aga see muutus kiiresti ja peab ütlema, et tegemist oli ühe tõsisema joominguga aegade algusest peale:) See on ikka päris uskumatu kuulata, kuidas rootslased eesti keeles üksteise peale karjuvad: Võta kurki!!!:) Üks kaameramees ei suutnud ennast järgmisel päeval üldse voodist välja ajada (kuigi oleks tegelikult pidanud tandemeid filmima), teine kaameramees terve päeva käis ja kaebas, et tal on jube tunne, nagu kõik oleks tasakaalust väljas:) ja seda manifestitölli ma ei usu, et ma üldse enam kunagi näen... ouch! Ainult tandemmesul ja mul endal ei olnd miskit pohmakat.

Lisaks, nimetatud joomingule järgnevalt sai tuuker hakkama ühe tõsisema kommunikatsiooniprohmakaga ever possible, niiet tuukri esimesed sõnad hommikul olid: minge kõik kersse ja hüpake ise täna!!! ja terve järgmise päeva jooksul võis näha, kuidas tuuker aeg-ajalt keset suvalist tegevust jäi spontaanselt seisma ja haaras kahe käega peast kinni. Mis väga huvitas soomlasi, kes leiutasid sada erinevat versiooni teemal, mis värk on:)

No on ikka asju, mida ei saa teha. Aga see mind ei peata obviously. Ma ise kah ei suuda uskuda seda veel.
JFC!


Regrets
I`ve had a few
But then again
Too few to mention...
:)