Wednesday, October 31, 2007

Köögimööbel

Nagu teada, kinkis L mulle sünnipäevaks kokaraamatu ja ootab nüüd süüa.
Sellega seoses viin hetkel läbi uuringut "Kust saada hea ja mitte tapvalt kallis köögimööbel???"
Kel on kogemusi, andke tulla!

Sunday, October 28, 2007

Remonts


Panin põrandalambi tükkidest kokku. Töötab!

Nüüd tuleb veel välja selgitada, mispärast need lambipirnid siin nii kähku läbi lähevad. Voltmeeter näitab 228-232 V, niisiis pinge tundub olevat normaalne. Mis veel ajab pirne läbi?

Lisaks tegin remonditöid torulukksepanduse alal. Töötab! Juba tundus, et ma ei oska seda värki parandada, aga eile kogemata tuli hea mõte:)

Maalrid, kes mul eelmine kord seina vale värvi olid värvinud, tulid nüüd seda üle värvima. Paraku neil oli jälle seesama vale värv kaasas:) Tulevad sel nädalal uuesti.

Tuesday, October 23, 2007

Mul on nüüd orhidee

Eile külastasid mind Anu & Co, kes kinkisid mulle orhidee ja üritasid mind veenda, et ma peaks kiiremas korras langevarjunduse ja jitzi maha jätma, muidu mind ükski mees ei taha.

Aga asi on suht lootusetu, sest hoopis MMA viimasel ajal hakkab mulle järjest rohkem meeldima:) Poksivärgiga on aint see jama, et ma ei saa selle ringikarglemisega kuidagi hakkama. Kas kuidagi nii ei saaks, et lihtsalt kõnnid vastase juurde ja siis virutad? Taipoksijad teevad küll nii, äkki ma peaks tai poksi trenni hoopis minema?

Aga positiivse poole pealt seda, et üks takedown on tulnud minu juurde, mis päriselt kah töötab. Sparris kah on töötand, ausalt.

Sunday, October 21, 2007

Kunstikriitika tuukri moodi

Niisiis,
tegelesin nädalavahetusel tiba kultuuriprogrammiga ja käisin lõpuks ära Kumus, et õigustada oma kõrgelt haritud ja kultuurilembelise tütarlapse imagot.

Kumus ringi jalutades näeme, et Eesti kunstiklassikas on erinevaid huvitavaid teemasid. Näiteks on joonistatud üles, kuidas laua peal on kobar viinamarju ja kaks õuna. Või näiteks teine väga populaarne teema - mingi tegelane istub tooli peal ja vahib kaugusesse.

Mitte et mul oleks midagi portreekunsti vastu (Mona Lisa rules!), aga let´s face it - suur osa neid kunstnikke ei oska tegelikult väga joonistada.
A ega nad pole lasknud end sellest häirida.
Muidugi modernsemate kunstistiilide puhul pole oskusi väga vajagi. Oma viga, kui ei suuda kunstniku sügavaid ideid neist kritseldustest välja lugeda.

Niisiis, mis informatsiooni me neist piltidest saame?
Mõnest pildist on aru saada, et kunstnik on olnud kurjast vaimust vaevatud. See on natuke üllatav lausa, kui palju neid kurjast vaimust vaevatud kunstnikke ikka Eestis on olnud.

Mõnest teisest pildist on aru saada, et kunstnik on olnud homo.

Ärge saage minust valesti aru, ega ma ei vihka kujutavat kunsti võimidagi. Näiteks ma olen Claude Monet loomingu austaja ja d´Orsay muuseum Pariisis, kus on eksponeeritud suur osa tema töid, on minu places-to-go nimekirjas.

Aga need Eesti kunstnike tööd küll ei suhtle minuga sugugi.

Friday, October 19, 2007

Sünnipäev

Kaklesin meestega, sõin toorest liha, vaatasin telekast MMA-d ja jõin viskit viskiga.

Kingituseks sain hullumeelse kassiga võtmehoidja ja kokaraamatu koos nõudega kohe köögimööbel osta ja hakata raamatu kinkijale süüa provaidima:)

Thursday, October 18, 2007

Kõik asjad jälle tegemata

Mul on vaja teha muudatusi oma time-managementi osas.
Ausalt.

Ja uskumatu, kuidas võib tekkida tõsine soov tappa anda tüübile, keda sa pole kordagi näinud.

Saturday, October 13, 2007

Ariel

Ostsin uue pesupulbri.
Kuskil pakendil ei olnud hoiatatud kauakestva värske lõhna vms eest.
Aga võta näpust!
Nüüd mu kimono lõhnab nagu lilleaed.
Vabandan trennikaaslaste ees.

Friday, October 12, 2007

Airspeed Challenge veelkord

Niisiis, sain kätte Airspeed Challenge DVD.
Ilusad bigwayd!

Tuuker oskab lennata küll, parandada saab mõningaid asju nagu:

1) Davimisel võiks hiljem pidurdada, ma kipun jätma liiga palju pidurdusvaru, samas ma pole aastaid juba baasist mööda daivinud, seega pidurdusvaru selgelt liiga suur:)

2) Asi, mida ka tuuletunnelis mulle räägiti: ma peaks lendama puusadest tiba suurema painutusega. Painduvuse suurendamise programm ilmselt tuleks kasuks:)

3) Ma peaks olema tiba aktiivsem kujundis lendamisel, et asja stabiliseerida, kui keegi mu grippide küljes teeb kummalisi asju. Vot mulle endale tundub küll, et ma ilgelt kompenseerin neid asju, aga video pealt on näha, et vabalt kannataks palju rohkem liigutada...

Ässadega koos lendamisel on see pluss, et näeb ära, kuidas tegelikult on võimalik lennata:)
Ma peaks olema palju agressiivsem ikka. Jitzis mul on kah see mure vahel.

Monday, October 08, 2007

Rubriigist Tuukri Nõuanded

Rubriigist Tuukri Nõuandeid - how to meet people?

Strateegia nr.1:
Tuleb kõigepealt hankida mõni huvitav sinikas.
Näiteks selline (näidis Empuriabravast):


Niisiis, kui nüüd keegi seda juhtub nägema, siis ta tavaliselt kohe küsib: oioi, kust sa siukse sinika said?
Ja siis saab öelda, et näe jah, vastu lennuki ust lõin ära!
Ja siis ta kohe küsib, et eitea mis sa sealt lennuki ukse pealt otsisid siis?
Ja vaat siis juba ongi konversatsioon:)

Eks neid jutu alustamise strateegiaid on veel mitmeid erinevaid, aga see sinika asi works every time:)

Shopping

Kuna selgapanemist kannatavad riided hakkavad otsa saama, siis käisin eile poes, kus järjekordselt said mulle selgeks kolm fakti:

1) Ma olen ebastandardselt pikk
2) Mul on ebastandardselt kõrge jalg
3) Mul on ebastandardselt paks perse

Igatahes shopping on üks erakordselt tüütu ja närviajav ettevõtmine. Kuna punkris endiselt peeglit ei ole, siis ma pean nüüd minema oma uusi riideid kellegi peal katsetama, et teada saada, kas tasus kogu see jama ära.

Friday, October 05, 2007

Kole lugu

Kõrvalseisjatele raskesti selgitatavatel põhjustel langevarjurid tihti ässitavad mehi mulle kallale.

Niisiis, mõni aeg tagasi oli meil kokkupuude L-ga, kes on minust miski 20cm pikem ja 50 kilo raskem. Ma suuremat langevarjurit vist ei olegi näinud.

Nüüd L süüdistab mind selles, et ma olla teda nii kõvasti kägistanud, et ta kolm päeva ainult vedelat toitu sai süüa, pluss et ma oleks äärepealt tal käeluu pooleks murdnud. No ausalt, L-i jutust tundub, nagu ma oleks miski jube elukas, kes oma surmavaid tehnikaid käib teiste peal harjutamas.

Igatahes see lugu veela projektile kasuks küll ei tule.

Tegelikult pikkade arutelude tulemusena Empurias õlleklaasi taga me ikkagi jäime L-ga eriarvamustele. Mina endiselt arvan, et ma piisavalt õrnalt temaga ümber käisin ja ta oleks vabalt võinud midagi öelda või patsutada ju, kui ei sobinud. L jällegi väga nii ei arva.

Igatahes mulle nüüd aitab nendest näidismatshidest. Kes tahab kakelda, tulgu trenni.

Wednesday, October 03, 2007

Airspeed Challenge

Niisiis,
käisin ära sellisel üritusel nagu Airspeed Challenge.

Kujundite pildid siin, DVD kõigi hüpetega lubati saata nädala pärast. Siis saab muidugi tuukri punkris ka vaatamine toimuma:)

Ülikõva tasemega üritus. Ütleme nii, et kui Z-teami üritusel oli ikka päris palju minust kehvemaid lendajaid, siis Challenges ma olin kehvema 20% hulgas kindlasti. Kannatab veel harjutada:)

Kuri saatus hoolitses selle eest, et mul õnnestus saada miski tige külmetus. Väga lahe on hüpata, kui on kõik nohu ja räme peavalu ja külmavärinad ja asjad. Hüppamine asja paremaks ei teinud kah muidugi. Raske elu.

Viimasel päeval lendasime hullu compressed accordianite ja bipoledega 60wayd. Seda paraku kokku ei saanudki, sest sel päeval oli udu ja saime ainult kaks hüpet. Esimesed hüppel jäi completionist paar sekundit puudu, a teine hüpe läks täitsa pekki. Liiga palju inimesi dokkas korraga, tekkisid levelid ja kujundi üks pool kukkus hunnikusse. Taevast oli tölle täis, kes kõik risti-põiki träkkima pistsid, üks oli otse minu all, keerasin kõrvale, a seal all oli teine töll, kes tegi parajasti avamismärguannet, panin oma parimad träkioskused mängu ja träkkisin avaneva kupli kõrvalt mööda (lilla kuppel oli!), oma varju sain lahti 500m peal. Päris kohe huvitav juba hakkas, peaks ütlema.

Empuriabrava on muidu lahe koht. Ilm on hüpatav läbi aasta, Babyloni freefly ahvid teevad hulle trikke vabalangemises ja kupli all, tandemmeistrid on kõik 1,5m pikad, a saavad kahemeetriste reisijatega hakkama nagu kell. Ja lähen näiteks DZ kohvikusse kohvi hankima, vaatan - näe, Michael Schuhmacher joob kah kõrval kohvi. Mees oli lihtsalt tulnud AFF kursusele.