Thursday, June 28, 2007

Warshawa

Käisin Poolas.
Btw, kas ma olen juba maininud, et ma vihkan Poolat?

Eelmine kord, kui ma seal käisin (miski kuu aega tagasi), siis ma oleks äärepealt jäänud ühe aknast välja visatud jõulukuuse (!!!) alla.
Seekord siis sõitsime parajasti taksoga miski 90km/h, kui äkki lendas aknast sisse üks herilane otse mulle vasta molli. Päris lahe on saada 90km/h herilasega vastu nina.

Varssavi lennujaama jõudsin 2 tundi enne väljalendu. Seisin parajasti passikontrolli sabas, kui saabus lennujaama security ja ajas kõik inimesed majast välja. Et lennujaamas olevat pomm.
Pomm osutus lõpuks siiski kellegi mahajäetud kohvriks. Ma ei usu, et sealt veel midagi omanikule tagastamiseks järgi jäi.

Samal ajal Z-l Soomes tekkis keset ööd soov köögis ära käia. Suurest laiskusest läks ta sinna pesuväel. Toa võtme unustas maha. Toal muidugi oli snepperlukk.
Kuludesse tuleb kanda 27 eurot lukuabi teenuse eest hommikul.

Wednesday, June 27, 2007

Midsommer

Kes ei käinud lennuväljal jaanipäeva pidamas, neil jäi saamata hulk olulisi infobitte, näiteks:

Milline mees oli lennuväljal kõige karvasem?
Miks xtr õlut ei joonud?
Millistel tingimustel on wing valmis osalema grupiseksis?
Mis juhtus tüübiga, kes hõivas tuukri tooli, kui tuuker parajasti õlut juurde toomas käis?
Kui palju viina on Raul võimeline ära jooma ilma pikali kukkumata (seinast tiba toetada on lubatud ja intelligentne nägu pole obligatoorne:)
Kas Raul oli hommikul veel elus ning kas ta oli selle üle õnnelik?
Miks Veela domiku ukse ööseks lukku keeras?
Kellel keelati lennuväljal käimine ära intiimsuhete tekkimise kartuses suurte ülbete meeslangevarjuritega?
Mida tuleb silmas pidada domikus magamiskoha valikul?
Kas langevarjurid jõudsid kokkuleppele, kuidas on kõige õigem mõõta ***** pikkust?
etc

Monday, June 18, 2007

Mööbel vs skydiving

Nii, vahepeal olen suutnud punkrisse hankida veel 2 laelampi, vannitoa peegli ja magamistoa aknakatte. Kogu värk on veel üles panemata muidugi.

Käisin siin ükspäev juba poest köögimööblit nillimas, aga tuleb tunnistada, et hüppenälg sai minust võitu. Lähen nüüd hoopis nädalaks ajaks Gryttjomisse hüppama, siis kohe Parasummer, Bedfordi tuuletunnel ja Soome meistrikad. Ja eks siis näeb, mis veel edasi saab.

Njah, tuleb tunnistada, et mu eluõnn on läinud, kui ma FS4 hüpata ei saa. On aeg asi käsile võtta. Tibu kah juba ootab.

NV

Nv-l koolitasin uusi langevarjureid. Kõik said laupäeval ka lennukist välja loobitud, stiilinäide siin.

Ma olen ikka see inimene, kes ainult ühte asja korraga peab tegema.
Näiteks pärast õpilaste viskamist neile kohe järgi hüpata ei meeldi mulle sugugi, sest nii läheb hüpe kerse ja see kah meelest ära, mis õpilaste exititel viga oli.

Pühapäeval hüppeilma polnud.
Kui ma pühapäeval kell 16.30 L-le helistasin, siis ta üritas parajasti lahendada tõsist probleemi. Nimelt tal oli kolm jäätisetorti, millest üks oli juba ära sulanud, aga külmkappi ei saanud panna, sest seal oli ees kiluvõileib. Samas ei saanud ka küsida, mida kiluvõileivaga teha, sest suu oli seda sulanud jäätisetorti täis. Niisiis kui ma L-le helistasin ettepanekuga minna Viru keskusesse kingi ümber vahetama, sest talle oli sealt müüdud kaks vasaku jala kinga, siis ta ütles kõigepealt "Möh??", siis "Jah!" ja siis jäi uuesti magama:)

Friday, June 15, 2007

Linnavalitsus seebiks!

Tavaliselt ma siin poliitilistest teemadest ei räägi, sest see värk on lihtsalt nii mõttetu ja ma ei viitsi mõeldagi selle peale.

Aga nüüd on asi tõsine. Nimelt kui nüüd alkoholimüügi keelu peale poed hakkavad uksi kella 8st kinni panema, siis on küll kõik kerses. Ma küsin, mis demokraatia see on, kui ma ei saa enam õhtul pärast trenni käia omale vorsti ostmas?!?

Mind see eriti ei koti, kui ma õhtul alkoholi osta ei saa. Sest mul on punkrisse hangitud piisavad varud ja alkohol teadagi säilib kaua.

Küll aga kotib see, kui näiteks piim või tomatid on otsa saand.

Mina ei taha oma õhtusöögi menüüd nädal aega ette planeerida. Tahan minna ja osta seda, mille järgi parajasti isu on. See on ikka eriti nõme, kui sa pead oma elu planeerima krdi toidupoodide lahtiolekuaegade järgi!?!

Millegipärast paljud inimesed on arvamusel, et selline kellaajaline alkoholimüügikeeld aitab joomise vastu. No tule taevas appi! Inimesed võivad oma viina ka varem ära osta, ja kui tõesti otsa peaks saama, siis minnakse baari jooma.

Igatahes for the record - mina olen alati igasuguste lollakate keeldude vastu ja Keskerakond minu käest mitte kunagi mitte ühtki häält ei saa ja ühegi minu tuttava käest kah mitte, if I can help it.

Sunday, June 10, 2007

Aatomik sai linnukese kirja


Aatomik tegi nädalavahetusel IAD-instruktori eksamit.

See käib siis niimoodi, et kogenud hüppajad kehastuvad õpilasteks, sealjuures eriti lollideks õpilasteks, kes instruktorile erinevaid probleeme tekitavad.

Tavaliselt see piirduvad asjadega nagu uksel vale asendi võtmine või "valmis" asemel "põdral maja metsa sees" ütlemine. Aga seekord viimane libaõpilane xtr võttis kaasa lisameduusi, mille ta toppis otsapidi klapi alla ja andis aatomikule õige meduusi asemel. Niisiis kui aatomik xtr-i meduusi viskas, lendas see küljest ära ja xtr kukkus vabalangemises edasi. Mispeale aatomik lennukis röögatas "Mida vittu?!?" ja xtr pärast väitis, et nii lolli nägu nagu seal lennuki ukse peal passis, pole viimasel viisaastakul veel näha olnud:)

Tuesday, June 05, 2007

Surra-murra otsib vanti

Jah, asjad on kuidagi segased viimasel ajal.

Mulle meeldib, kui on olemas plaan. Hetkel aga plaan puudu, ja uue plaani tegemine ei taha kuidagi edeneda.

Alati on keeruline valida mitme mitteperfektse variandi vahel. Igal variandil on häid külgi, aga ühte valides pead loobuma teistest... Küll tahaks leida seda võimalust, kuidas ühendada kõigi variantide plussid.

Kindel on see, et mingeid muudatusi tuleb teha. Aga jah, surra-murra pole vanti veel leidnud.


P.S. Üks mu kolleegidest on suutnud hankida tõsiselt jubeda lõhnaõli. Karauul! Mismoodi öelda inimesele, et kle su lõhnaõli on ikka räme lebra, äkki sa kaaluksid selle prügikasti viskamist?

Friday, June 01, 2007

Open guard

No mul ei tule see välja. Mitu kuud oleme juba harjutanud, a pole mul see open guard karvavõrdki paremaks läinud. Pole tekkinud seda õiget feelingut ja näe ei saagi tööle ühtegi tehnikat.

No ma ütlen, mu hingerahu on läind, kui ma seda asja korda ei saa.
Mõtlesin muidu täna trenni mitte minna, a nüüd vist ikka lähen.